Haber Erdoğan: Müslümanlar olarak husumeti, tartışmaları bir kenara bırakıp yekvücut olmak zorundayız "Müslümanlar olarak zorlu ve sancılı bir dönemden geçiyoruz. Filistin'den Lübnan'a, Körfez'den Sudan'a, Somali'den Yemen'e başımızı nereye çevirsek maalesef gözyaşlarıyla karşılaşıyoruz"
Siyaset Özgür Özel: Filistin’in olmadığı, İsrail’in yer aldığı barış kurulunda Müslüman ülkeler bulunmamalı
TÜRKİYE'DEN SESLER Doç. Dr. Halim Gençoğlu Filistin’de kronikleşen savaş travmaları Dr. Halim Gençoğlu, Independent Türkçe için yazdı
DÜNYADAN SESLER Hazım Sagiye Filistin: Geçmişsiz bir gelecek ve geleceği olmayan bir geçmiş Filistin Başbakanı Mustafa’dan Danimarka’ya Filistin Devleti’ni tanıma çağrısı ‘Yeşil Refah’ ve ‘Yeni Gazze’... Gazze Şeridi'ni neler bekliyor? ABD’nin barış planı: “Gazze’de ikinci Berlin Duvarı vakası yaşanabilir”
Haber Kurtulmuş: Sadece Ukrayna'dakiler ve Filistin'dekiler imtihan olmuyor, hep beraber imtihan oluyoruz