Şeker hastası olduğunu söyleyen sürücü, Esenyurt ve Avcılar’da 4 araca çarptı

Sürücü için olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı, polis tutanak tuttu

Fotoğraf: İHA

Avcılar'da seyir halindeyken şeker komasına giren sürücü, ilk önce Esenyurt ilçesinde bir araca çarptı. Ardından Avcılar'a kadar gelen araç burada da 3 araca çarparak durdu.

İddiaya göre sürücü Murat Ş.(37) direksiyon başında şeker komasına girdi. Esenyurt İncirtepe Mahallesi'nde bir araca çarpan Ş., birkaç kilometre sonra Avcılar Firüzköy Mahallesi'ne geldi. Burada ilk önce yola çıkan bir servis aracına çarpan Murat Ş.’nin kontrolündeki araç daha sonra park halindeki araçlara çarparak durabildi.

Şeker hastası olduğunu söyleyen sürücü için olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Trafik polisleri de olayla ilgili tutanak tuttu.

Kazada ilk önce kendi aracına vurulduğunu söyleyen bir sürücü, "İlk önce benim araca vurdu. Sonra ben bunu takip edince diğer arkadaşlarında aracına vurdu" dedi.

2018’de İstanbul Tuzla'da kırmızı ışıkta geçip, genç mühendisin bulunduğu otomobili metrelerce sürükledikten sonra duvara çarparak duran TIR sürücüsü, kronik şeker hastası olduğunu, kaza anını hatırlamadığını söyledi.

Sürücü, "Çarpma sesi ile kendime geldim” dedi.

Independent Türkçe, İHA

DAHA FAZLA HABER OKU