Fatih’te bir evde ölü bulunan dört kardeşin ön otopsi raporu açıklandı: Siyanürle intihar ettiler

Dört kardeşin ölü bulunduğu evde çok sayıda antidepresan da bulundu

Fotoğraf: AA

İstanbul’un Fatih ilçesinde, gece saatlerinde komşuların ihbarı üzerine polis bir evde arama yapmış ve ikisi kadın dört cesetle karşılaşmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Evin kapısına “Dikkat siyanür var” asan dört kardeş için yapılan ön otopside, siyanür içerek intihar ettikleri belirlendi.

Kesin otopsi raporunun daha sonra açıklanacağı bildirildi.

Dün gece Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi'ndeki bir evde yaşayanlara ulaşılamadığı ihbarı üzerine, polis ekipleri söz konusu eve gitti.
Cumhuriyet savcısının talimatıyla dairenin kapısını açan ve içeri giren ekipler, evin kapısında "Dikkat siyanür var, polisi arayın, içeri girmeyin" notuyla karşılaştı.

Ölen kardeşlerin isimlerinin Cüneyt (48), Oya (54), Kamuran (60) ve Yaşar Y. (56) olduğu öğrenildi.

BEDAŞ’tan açıklama: Ekiplerimiz bilmiyordu

4 kardeşin yaşadıkları evde ölü bulunmasının ardından, sabah saatlerinde BEDAŞ (Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ) ekiplerinin borç nedeniyle evin elektriğini kesmesi ile ilgili olarak BEDAŞ'tan açıklama geldi.

Dört kişinin hayatını kaybetmesinden ötürü büyük üzüntü duyduklarını belirten BEDAŞ, dairenin elektriğinin kesilmesinin "acı bir tesadüf" olduğunu, 3 adet ödenmemiş faturası bulunan aboneliğin olayda hayatını kaybedenler adına olmadığını ve elektriği kesen ekiplerin olaydan habersiz olduklarını belirtti.

“Maaşına haciz kondu”

Öte yandan komşuları, kardeşlerin maddi sıkıntı yaşadığını belirtirken, evin elektrik faturasının da 2 aydır ödenmediği ortaya çıktı.

Kardeşlerin geçim sıkıntısı yaşadığını söyleyen mahalle esnafı Yusuf Deniz, "Çok güzel insanlardır. Parasızlıktan böyle bir şey yaptılar. Maaşına haciz koyulursa, bakkala borcu olursa, kirayı veremezse ne olur?" açıklamasında bulundu.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU