TFF ve Süper Lig kulüpleri Mehmet Sepil'i tebrik etti

Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığına seçilen Mehmet Sepil'e TFF, Galatasaray, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Ankaragücü'nden tebrik mesajı yayınlandı

Kulüpler Birliği Vakfı ve Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil / Fotoğraf: AA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray, Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir, Kulüpler Birliği Vakfı'nın başkanlığına seçilen Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil'i kutladı.

TFF'nin internet sitesinden yayımlanan kutlama mesajında, vakıfta başkan yardımcılıklarına da Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun getirildiği hatırlatılarak, şu ifadeler kullanıldı:

İstanbul'da bugün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısında başkanlığa seçilen Sayın Mehmet Sepil'i tebrik eder, yönetim dönemlerinde başarılar dileriz. Kulüpler Birliği Vakfının bir önceki dönem başkanı olarak verdiği hizmetlerden dolayı Sayın Fikret Orman ve başkan yardımcıları Adil Gevrek ile Erol Bedir'e teşekkür ederiz.

Galatasaray Kulübü'nün resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle: 

Kulüpler Birliği Genel Kurulu'nda başkan seçilen Sayın Mehmet Sepil'i kutlar, bu seçimin Türk futbolu adına hayırlı olmasını dileriz. 

 

 

Fenerbahçe Kulübü, ise resmi Twitter hesabından, "Kulüpler Birliği Başkanlığına seçilen Mehmet Sepil’i tebrik ederiz" başlığıyla yayınladığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı: 

Süper Lig'de yer alan takımları temsil eden Kulüpler Birliği Vakfı'nın, bugün yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil seçilmiştir. Vakfın 10. başkanı olan Mehmet Sepil ile yardımcıları Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nu tebrik eder, yeni dönemlerinde başarılar dileriz.

 

 

Medipol Başakşehir Kulübü de resmi Twitter hesabından, "Kulüpler Birliği Vakfı’nın bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul toplantısında başkanlığa seçilen Sayın Mehmet Sepil ve Yönetim Kurulu'nu tebrik ederiz" mesajı yayınladı.

 

 

MKE Ankaragücü Kulübü'nün yayınladığı "Başkanımız Fatih Mert’ten tebrik mesajı" başlıklı yazısı şöyle:

 

Kulüpler Birliği Vakfı’nın olağan genel kurulunda başkanlığa seçilen Göztepe Spor Kulübü Başkanı Sayın Mehmet Sepil’i tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim.

 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU