Dilipak: Makam sahibi yaptıklarımız çalıyor, yalan söylüyor, zina ediyorlar

Akit yazarı: O özel jetlerle kimler, nereye, niçin gidiyor, ne taşıyorlar, neredeyse her hafta hatta haftada birkaç gün!

Fotoğraf: Twitter

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşe yazısında "makam sahibi yaptıkları" kişilerin hırsızlık yapıp yalan söylediğini yazdı.

"Makam sahibi yaptıklarımız çalıyor, yalan söylüyor ve zina ediyorlar. İlahlık ve Rablik taslıyorlar" diyen Dilipak, "Ey insan" başlıklı köşe yazısında şu ifadeleri kullandı:

Hani, birilerini İlah ve Rab edinmeme konusunda bir ayet nazil olmuştu da, Hatem ibni Adiy, bunu açıklamasını istemişti. Peygamberimiz de, “Hani onlar size bir şey söylerdi de, siz o şey üzerinde düşünmeden o şeyi söylendiği gibi kabul ya da reddetmez miydiniz, işte onları İlah ve Rab edinmez miydiniz.” Puta tapanları kınıyoruz da, o kadar çok İlahlık Rablik taslayan/o değere layık görülen, ölü ve yaşayan “idollerimiz/ putlarımız” var ki bizim! Mekke müşriklerinin sapkınlıkları bu gerçeklerin yanında masum kalır! Riba haram da, Riba aslında malın bir kısmını alır. Hırsız malın tamamını götürüyor, rüşvet alan politikacı, bürokrat, bir bostan karşılığı bir bağı satıyor, müftü efendi bunun hükmü nedir, bana söyler misiniz!? Harama dalanlar kumar da oynar, fuhuş da yapar.

"O özel jetlerle kimler, nereye, niçin gidiyor, ne taşıyorlar, neredeyse her hafta hatta haftada birkaç gün!" diye soran Akit yazarı, şöyle devam etti:

Lanet olsun bu milletin malını gasbeden, çalanlara ve onlara alkış dağıtan, onları koruyup kollayanlara! Kendine göre bahanesi olanlar, “iyi niyet” yalanlarının arkasına saklanıp, “bağışlanma” hayali kuranlara da bir çift sözüm var: Unutmayın, Cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşelidir. Şeytan sizi Allah’la aldattığı gibi o iyi niyetlerinizle de aldatır! Evet Riba haram da, enflasyon=faiz olunca ne yapacağız. Enflasyon haram değil mi? İmam enflasyondan anlamıyor, iktisatçı Ribadan.. Sonuç ortada. Faizi bu akılla kaldıramayız. Çünkü Faiz dediğimiz Ribaya giden yolu rüşvetle, yolsuzlukla, hırsızlıkla döşedik! Boşuna denmemiş: “Cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşelidir” diye. Şeytan “Ağuyu altın tas içre sunar, bal da onun suç ortağı”dır efendim!

Akit

DAHA FAZLA HABER OKU