Breaking Bad yaratıcısı son noktayı koydu: Walter White öldü mü?

Vince Gilligan, Breaking Bad filmi El Camino öncesinde dizinin finali hakkında merak edilen soruyu yanıtladı

Breaking Bad’in yaratcısı, beğenilen dizinin finalinde baş kahraman Walter White’ın akıbetinin ne olduğunu nihayet netleştirdi.

Bryan Cranston’ın canlandırdığı White, dizinin Eylül 2013’te yayımlanan “Felina” adlı final bölümünde makinalı tüfekle açılan ateş sonucu yaralanarak yere yığılmıştı. Yüzünde gülümseme ifadesi bulunan White hareketsiz bir şekilde yerde yatarken bir polis memuru nabzını kontrol etmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu sahnenin ardından bir tartışma konusu haline gelen White’ın ölüp ölmediği sorusu, dizideki olay örgüsünü devam ettirecek Netflix filmi El Camino nedeniyle yeniden akıllardaki yerini aldı.

Breaking Bad’in yaratıcısı ve El Camino’nun yönetmeni Vince Gilligan, dizinin finalinin yayımlanmasından 6 yıl sonra The Rich Eishen Show adlı programda konuya nihayet açıklık getirdi.   

“Walter White öldü mü?” diye soran Eisen’a Gilligan şöyle yanıt verdi:

Evet. Walter White öldü.

Canlandırdığı karakterin ölümüne rağmen Cranston’ın El Camino’ya dahil olup olmayacağına dair soru üzerine Gilligan net bir cevap vermedi.

Felina adlı bölümde tasvir edilen olayların sonrasını anlatacak El Camino, Aaron Paul’un hayat verdiği Jesse Pinkman karakterine odaklanacak.

Film 11 Ekim Cuma günü Netflix’te yayımlanacak.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU