Breaking Bad: Netflix’te yayımlanacak dizinin devam filmi El Camino’da 10’dan fazla karakter geri dönüyor

Geri dönecek karakterlerden sadece ikisinin ismi açıklandı

Aaron Paul yakın zamanda El Camino’ya hazırlık açısından Breaking Bad’in bir sahnesinin tekrar izlenmesi gerektiğini söylemişti (IMDB)

AMC’nin beğenilen dizisi Breaking Bad’in devamı niteliğindeki yeni filmde bazı karakterlerin geri döneceği açıklandı. 

Gelecek ay Netflix’te gösterime girecek El Camino, metamfetamin dramının sonuçlanmasının ardından Jesse Pinkman’ın (Aaron Paul) hikayesini izleyicilere anlatacak.

Breaking Bad’in yaratıcısı Vince Gilligan tarafından yazılıp yönetilen ve gizli tutulan film New Mexico eyaletinin Albuquerque kentinde çekildi. Yepyeni filmde ne kadar tanıdık yüz göreceğimizi artık biliyoruz.

“Dizide yer alan 10’dan fazla tanıdık karakter filmde rol alıyor” diye yazan The Hollywood Reporter, Gilligan’ın Pinkman’ın dostları Skinny Pete (Charles Baker) ve Badger’dan (Matt L Jones) başka kimlerin döneceği konusunda sır vermediğini ekledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Peki kimler geri dönüyor olabilir? Walter White’ın (Bryan Cranston) dizinin son bölümünde ruhunu teslim ettiğini düşünürsek, Cranston’ın bir geçmişe dönüş sahnesi veya hatta bir rüya sahnesi için geri dönmeyi kabul etmediği sürece filmde görünmesi pek mümkün görünmüyor.

Walt Jr’ı canlandıran RJ Mitte filmde yer almayı reddetti ancak dizinin hayranları Skylar (Anna Gunn), Marie (Betsy Brandt) ve hatta Saul Goodman’ın (Bob Odenkirk) filmde oynamalarını bekliyor.

Saul karakterinin anlatıldığı Better Call Saul dizisinin her sezonunun başlangıcında, Breaking Bad sonrası Odenkirk’ün hayatını siyah beyaz sahnelerde gördüğümüzü düşünürsek Odenkirk’ün küçük bir rol üstlenmesi ilginç olabilir. Better Call Saul’un beşinci sezon çekimleri bu hafta başında tamamlandı.

Paul yakın zamanda El Camino’ya hazırlık açısından Breaking Bad’in bir sahnesinin tekrar izlenmesi gerektiğini söylemişti. El Camino, 11 Ekim’de Netflix ekranlarında olacak.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films

Independent Türkçe için çeviren: Cenk Korkmazer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU