Japon futbolcu Keisuke Honda'dan Manchester United'a: Bana bir teklif verin. Paraya ihtiyacım yok ama mükemmel bir takımda oynamaya ihtiyacım var

Bonservisi elinde olan ve yaz transfer döneminde bir kulüple anlaşma sağlayamayan Japon futbolcu Keisuke Honda, sosyal medya hesabı üzerinden eski takımı Manchester United ve Milan'a çağrıda bulundu

Keisuke Honda / Fotoğraf: AFP

Japon futbolcu Keisuke Honda, Avustralya'nın Melbourne City kulübüyle yollarını ayırmasının ardından yaz transfer döneminde kendisine kulüp bulamadı. 

Bonservisi elinde olan 33 yaşındaki Japon futbolcu, kişisel Twitter hesabından ünlü İngiliz kulübü Manchester United'ı etiketleyerek, "Bana bir teklif verin. Paraya ihtiyacım yok ama mükemmel bir takımda ve mükemmel takım arkadaşlarıyla oynamaya ihtiyacım var" paylaşımında bulundu.

 

 

Manchester United'a yaptığı çağrıdan karşılık bulamayan Honda, bu kez eski takımlarından İtalyan kulübü Milan'ı etiketleyerek, "Size her zaman yardım etmek istemişimdir. İhtiyacınız olduğunda beni arayın" gönderisini paylaştı.

 

 

Profesyonel kariyerine ülkesi Japonya'da başlayan Honda, 2008'de Hollanda'nın VVV-Venlo Kulübü'ne transfer olarak Avrupa macerasına başladı. İki sezon Hollanda'da futbol oynadıktan sonra sırasıyla CSKA Moskova ve Milan'da forma giydi. 2017'de Meksika ekibi Pachuca'ya transfer olan Honda, son olarak Avustralya ekibi Melcourne City'de forma giydi.

Honda, Milan'da İtalya Süper Kupası, CSKA Moskova'da 2 Rusya Kupası ve ülkesi Japonya ile 2011'de Asya Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Kariyeri boyunca 455 maçta forma giyen Japon futbolcu, 99 gol, 80 asistlik performans sergiledi. 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU