Lazkiye'de bir haberleşme merkezine düzenlenen silahlı saldırının ardından iki beldede sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Suriye'nin Lazkiye kentinde bir sokak / Fotoğraf: Reuters

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Suriye medyası dün, ülkenin batısındaki Lazkiye vilayetinin Ceble bölgesindeki iki kasabada, bir iletişim merkezine düzenlenen silahlı saldırının ardından sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini bildirdi.

Halep Today televizyon kanalının Ceble İç Güvenlik Müdürlüğü'nden aldığı bilgiye göre, güvenlik güçlerinin olayın faillerini yakalamak için operasyon başlattığını bildirdi.

Sokağa çıkma yasağının Daliya ve Beyt Ana kasabalarındaki dün yerel saatle 19.30'da başlayacağı ve güvenlik operasyonu tamamlanana kadar süreceği kaydedildi.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

Şarku'l Avsat'ın haberlerine ulaşmak için tıklayın

DAHA FAZLA HABER OKU