Ünlü oyuncunun yeni filminden fırtına gibi başlangıç

İlk 24 saat içinde 128,1 milyon kez izlendi

Ocak 2023'te Blake Lively'nin Lily Bloom rolüne seçildiği açıklanmıştı (Sony)

Yapımcılığını Sony Pictures'la Wayfarer Studios'un üstlendiği ve başrolünde Blake Lively'nin yer aldığı Bizimle Başladı Bizimle Bitti'nin (It Ends With Us) ilk fragmanı büyük ses getirdi.

Geçen perşembe yayımlanan fragman, ilk 24 saat içinde 128,1 milyon kez izlendi. Fragmanın izlenme sayısı bugün itibariyla 222 milyona ulaştı.

Barbie'nin fragmanı 101 milyon izlenmişti

Geçen yıl Greta Gerwig'in popüler kültür fenomeni haline gelen filmi Barbie 101,6 milyon, süper kahraman filmi The Marvels ise 90,6 milyon kez izlenmişti. 
 


Zendaya'nın başrolde olduğu ve geçen ay gösterime giren Rekabet'in (Challengers) fragmanı 75 milyon, Açlık Oyunları (The Hunger Games) serisinin son halkası Kuşların ve Yılanların Şarkısı (The Ballad of Songbirds and Snakes) ise 61,6 milyon izlendi.

Çok satan romandan uyarlandı

Yönetmenliğini Justin Baldoni'nin üstlendiği Bizimle Başladı Bizimle Bitti, popüler aşk romanları yazarı Colleen Hoover'ın 2016 tarihli en çok satan kitabından uyarlandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Beyazperdeye Christy Hall tarafından uyarlanan film, travmatik bir çocukluğun ardından Boston'da yeni bir hayata atılan ve hep hayalini kurduğu işi kurmaya çalışan Lily Bloom'un hikayesini anlatıyor. 

Lily, büyüleyici beyin cerrahı Ryle Kincaid'le şans eseri karşılaşınca kısa sürede aralarında derin bir aşk başlıyor. Ancak bir süre sonra Lily'nin eski aşkının hayatına tekrar girmesiyle ilişkilerinde sorunlar ortaya çıkıyor. 

Başroldeki Lively'ye, aynı zamanda filmin yönetmeni olan 40 yaşındaki Baldoni eşlik ediyor.

Jenny Slate, Hasan Minhaj ve Amy Morton'ın da rol aldığı filmin yönetici yapımcıları arasında 36 yaşındaki Blake Lively de bulunuyor.

Bizimle Başladı Bizimle Bitti'nin ABD'de 9 Ağustos'ta gösterime girmesi planlanıyor. Romantik film, Türkiye'deyse 16 Ağustos'ta vizyona girecek.


Independent Türkçe, Deadline, Collider

DAHA FAZLA HABER OKU