Ünlü oyuncu meşhur sahnenin kariyerini bitirmesinden korkmuş

Jim Carrey'yle birlikte rol almıştı

1990'ların en iyi komedilerinden biri kabul edilen Salak ile Avanak'ı, iki devam filmi ve bir animasyon dizisi takip etti (New Line Cinema)

Jeff Daniels, Salak ile Avanak'taki (Dumb and Dumber) meşhur tuvalet sahnesinin oyunculuk kariyerini bitireceğinden korktuğunu açıkladı.

Dramatik ve ciddi rolleriyle tanınan aktör, geçen günlerde USA Today'e verdiği röportajda menajerlerinin bile 1994 yapımı komedide iki arkadaştan "salak" olan Harry rolünü üstlenmemesi konusunda kendisini uyardığını söyledi.

Haksız olmayan menajerlerim bana 'Sen ciddi bir aktörsün. Gitmen gereken yön bu değil. Bunu durduracağız ve seni bu filmden çıkaracağız' dediler.

Daniels, "Ama ben bir komedide rol alarak değişiklik yapmak istedim" dedi ve ekledi: 

Jim Carrey'yle çalışmak istedim.

69 yaşındaki aktör projeye girerken, film stüdyosunun bir komedyene rol vermek istediğini bildiğini, bu nedenle de tuhaf komedi sahnelerine tamamen kendini adaması gerektiğini söyledi.
 


"Önemli sahnelerim olduğunu ve başarılı olacağımı biliyordum" diyen Amerikalı aktör ekledi:

Yönetmenler Peter Farrelly ve Bobby Farrelly bunları keserse, film 'Jim ve diğer adam'ın olacaktı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak Daniels, canlandırdığı Harry karakterinin, müshilli çay içtikten sonra aşırı sindirim sorunları yaşadığı tuvalet sahnesini çekme zamanı geldiğinde, bunun oyunculuk kariyerini nasıl etkileyebileceğiyle ilgili endişelenmeye başlamış.

Daniels, "Tuvalet sahnesini okumak bir şey, gün gelip de gerçekten çekmek başka bir şey" dedi.

Endişelerini rol arkadaşı Jim Carrey'yle paylaştığını söyleyen Jeff Daniels ekledi:

Jim'e 'Bu ya kariyerimin başlangıcı ya da sonu' dedim. Korkusuz Jim bana 'Harika olacak. Sadece sonuna kadar gitmelisin' dedi.

Film başarıya ulaştığında Daniels'ın endişeleri de ortadan kalktı. 17 milyon dolar bütçeyle çekilen komedi, dünya çapında 247 milyonu aşkın hasılat yapmayı başarmıştı.


Independent Türkçe, USA Today, Hollywood Reporter, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU