Netflix'in popüler dizisi bu kez tatmin etmedi: "Seks sahneleri bile sıkıcı"

Eleştirmenler müstehcen dizinin cazibesini kaybettiğini düşünüyor

Julia Quinn'in çok satan romanlarından esinlenen dizi, Bridgerton ailesinden 8 kardeşin Londra yüksek sosyetesinde aşkı ve mutluluğu arayışını merkeze alıyor (Netflix)

Netflix'in şehvetli ve popüler dizisi Bridgerton, uzun zamandır beklenen üçüncü sezonuyla geri döndü. 

Ancak televizyon eleştirmenleri, diziyi bu kadar popüler yapan müstehcen seks sahnelerini daha fazla görmeyi uman izleyicilerin hayal kırıklığına uğrayacağı konusunda uyardı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Üçüncü sezonun merkezinde Nicola Coughlan'ın canlandırdığı Penelope Featherington ve Luke Newton'ın oynadığı Colin Bridgerton arasındaki aşk hikayesi olsa da eleştirmenler, dizideki "seks sahnelerinin bile sıkıcı" olduğunu iddia ediyor. 

The Independent'tan Nick Hilton, Netflix'in dönem dramasının "cazibesini kaybettiğini" belirtti ve yeni sezona sadece iki yıldız verdi.

Hilton bununla birlikte, 37 yaşındaki aktris Coughlan'ı överek şunları söyledi: 

Coughlan'ın ekrandaki varlığı mükemmel ve uzun zamandır Bridgerton'ın güçlü yanlarından biri.

Telegraph da yeni sezona iki yıldız vererek, Coughlan ve Newton'ın gerçek hayattaki yakın bağına rağmen ekranda "neredeyse sıfır kimyaya" sahip olduklarını öne sürdü.

"Seks sahneleri bile göstermelik"

Telegraph'ın eleştirmeni Anita Sign şunları yazdı: 

Senaristler pes etmiş gibi görünüyor. İlk 4 bölümün üçünde Penelope'nin gözyaşları içinde bir balodan kaçtığı, neredeyse birbirinin tıptatıp aynısı olan sahneler yer alıyor. Seks sahneleri bile göstermelik, sanki bir kotayı doldurmak için her bölüm aralara sıkıştırılmış.

Evening Standard'dan Vicky Jessop da yeni sezona iki yıldız veren eleştirmenlerden. Jessop incelemesinde şu ifadeleri kullandı:

Bridgerton'ın formülü zayıflıyor. Olay örgüsü tahmin edilebilir (biri yanlış bir şey söylediği anda odaya girme oyunu hızla eskiyor), romantizm kopyala yapıştır gibi ve hepsi sonsuza dek mutlu yaşıyor.

"Eski baş döndürücülüğünden yoksun"
 


Hollywood Reporter yazarı Angie Han da diziyi eleştirdi: 

Genel olarak bu gezinti öncekilerin baş döndürücülüğünden yoksun. Teknik olarak halen bolca çıplaklık var ancak Bridgeton'ın ekmek teknesi olan lezzetli hasret, müstakbel çiftin arasında gerçekte pek bir şey olmaması nedeniyle önemli ölçüde köreliyor.

Televizyon yazarları arasında az da olsa üçüncü sezondan memnun kalanlar da vardı. Guardian'dan Rachel Aroesti, diziye 4 yıldız verdi ve "sevişme sahnelerinin" az olmasına rağmen yine de "cidden ateşli" olduğunu öne sürdü. 

16 Mayıs'ta gösterime giren Bridgerton, Netflix'te izlenebilir.


Independent Türkçe, Daily Mail, Telegraph, Evening Standard, Hollywood Reporter, Guardian

DAHA FAZLA HABER OKU