Sansasyon yaratan serinin yönetmeni "en korkunç sahne"yi anlattı

"Hepinizin görmesi için sabırsızlanıyorum"

Amerikalı yönetmen Damien Leone, gelecekte Palyaço Art'ın video oyununu yapmakla ilgili görüşmelerde bulunduğunu söylemişti (Cinedigm Entertainment Group)

Korku fanatiklerinin çok sevdiği Terrifier serisinin yönetmeni Damien Leone, bu yıl gösterime girmesi beklenen devam filmindeki bir sahneyle ilgili ipucu vererek bir set çalışanının bunu kaldıramadığını söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2016 yapımı ilk filmin sürpriz başarısının ardından korkunç Palyaço Art, 2022'de daha da kanlı bir devam filmiyle geri dönmüştü. 

Aktör David Howard Thornton, Noel temalı üçüncü filmde katil palyaço rolünü yeniden canlandırıyor. Terrifier 3'ün çekimleri şubatta başladı. Yönetmen Leone'nin verdiği ipucuna göre filmdeki şiddet dozu hiç de hafifletilmeyecek gibi görünüyor.

Leone, Terrifier 3'ün çekimleri devam ederken sosyal medyadaki takipçileri için bir paylaşımda bulunarak kanlı bir sahnenin perde arkasından bahsetti. 

"En korkunç sahnelerden birini çektik"

42 yaşındaki yönetmenin anlattığına göre sette birileri bu sahneyi hazmetmekte zorlanmış. Leone, Twitter'da şöyle yazdı:

Dürüstçe söyleyebilirim ki Terrifier serisinin en korkunç sahnelerinden birini çektik ve sette kimin bununla başa çıkamadığına asla inanamayacaksınız. Kamera arkası çok komik. Hepinizin görmesi için sabırsızlanıyorum!

İlk iki Terrifier filmi, şiddet ve vahşeti en uç noktalara taşımıştı. Amerikalı yönetmen daha önce verdiği bir röportajda, filmin açılış sahnesinin "çok tartışmalı" olacağını açıkça dile getirmişti.

Sadece 250 bin dolara çekildi

Yalnızca 35 bin dolar bütçeyle çekilen ilk Terrifier, gösterime girdiği dönemde sinema salonundakilerin kusup fenalaşmasına neden olmuş ve 416 bin dolar kazanmıştı. 

Düşük bütçeli filmin devamıysa 6 yıl sonra 2022'de gelmişti. 250 bin dolara mal edilen Terrifier 2,15 milyon dolardan fazla hasılat yapmayı başarmıştı.

İlk Terrifier hem olumlu hem olumsuz eleştiriler alsa da devam filmi, eleştirel ve ticari başarı yakalamayı başardı.
 

Independent Türkçe, ScreenRant, Collider

DAHA FAZLA HABER OKU