Yeni 007 filminde Bond kızları için meşhur dizi yıldızlarının adı geçiyor

Serinin yapımcısı, gişe canavarı filmlerin Oscar adayı yönetmenine göz dikti

Emmy adayı Sydney Sweeney, HBO'nun çok izlenen dizisinde Cassie Howard karakterini canlandırıyor (HBO)

26. Bond filmiyle ilgili spekülasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Meşhur casus James Bond'u kimin canlandıracağına dair haberlerin ardı arkası kesilmezken, bu kez olası "Bond kızlarıyla" ilgili bir söylenti heyecan yarattı.

Ödüllü dizi Euphoria'nın başrol oyuncuları Sydney Sweeney ve Zendaya'nın yeni "Bond kızları" olabileceği iddia edildi. 

"Yeniden çevrim" iddiası

İçeriden kaynaklara göre, bir sonraki James Bond filmi geçmişin kötü adamlarının yer aldığı bir yeniden çevrim olabilir.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

007 rolünün 33 yaşındaki Aaron Taylor-Johnson'a resmen teklif edildiği Britanya merkezli gazete The Sun tarafından 10 gün önce duyurulmuştu.

Seriye yakın kaynaklar şimdi de 27 yaşındaki Zendaya ve 26 yaşındaki Sweeney'nin Bond'un ekrandaki aşkı için düşünülen isimler arasında olduğunu iddia etti. 

Daily Mail'a konuşan içeriden bir kaynak, serinin baş yapımcısı Barbara Broccoli'nin ikonik "femme fatale" rolünü üstlenecek genç bir yıldız adayına rol vermek istediğini açıkladı. 

Kaynak ayrıca, Dune serisinin Oscar adayı yönetmeni Denis Villeneuve'ün yeni filmi yönetmek için Broccoli'nin ilk tercihi olduğunu öne sürdü. 

İsmi açıklanmayan kaynak, yeni Bond filminin bir yeniden çevrim olabileceğini de iddia etti.

"Gerçeküstü kötü adamlar"

İçeriden yetkili, "Bond'un gelecekte nasıl bir yol izleyeceği yıllardır konuşulan bir konu ve yeni filmleri Daniel Craig'in oynadığı ve daha 'gerçek' hissettiren filmlerden farklılaştırmak istiyorlar" dedi.

Barbara, Bond'un fantezisinin geri dönmesini istiyor. Aksiyon var ama gerçeküstü kötü adamlar da işin içinde. Jaws ya da Oddjob gibi kötü adamlar, eski bir Bond filmini yeniden çekerlerse tekrar görmek isteyeceği şeyler.

Kaynak, sözlerine "Barbara Broccoli Denis Villeneuve'ün bir sonraki Bond'u yönetmesi için çok istekli" diye devam etti. 

Bu onun hayalindeki senaryo ama çok meşgul olduğu için onu bir yere bağlamak zor olabilir. Eğer bir sonrakini yapmazsa, ondan gelecek filmleri yönetmesini istemeye devam edecekler. O bir numaralı seçenek.

zendaya.jpg

Kaliforniya doğumlu Zendaya, Euphoria'da Rue Bennett'ı oynuyor (HBO)


Kaynak, Sweeney ve Zendaya'ya Bond kızlarını oynamaları için teklif götürülebileceğini de sözlerine ekleyerek "Bond kızları söz konusu olduğunda, onlar seriden asla ayrılmayacak ve genç bir Bond'a sahip olmak eğlenceli olacak bir şey" dedi.

Sydney Sweeney konuşuldu ama böyle bir şey sadece programa göre belirlenir, eğer oyuncu seçimi doğruysa ve yönetmen bunun doğru olacağını düşündüyse. Eğer Zendaya'yla çalışmış olan Denis Villeneuve'ü alırlarsa, o zaman o da karışıma dahil olabilir.

Euphoria'nın üçüncü sezonunun 2025'te prodüksiyona başlayabileceği göz önüne alındığında bu isimlerle çalışmak sorun yaratabilir.


Independent Türkçe, Daily Mail, The Sun

DAHA FAZLA HABER OKU