Zayn Malik, kızıyla spot ışıklarından uzakta geçirdiği hayatı anlattı

Şarkıcı, kızı Khai'yi Pensilvanya kırsalında büyütmenin yeni albümünü etkilediğini açıkladı

(AFP)

Zayn Malik, kızı Khai'yle spot ışıklarından uzaktaki hayatı hakkında samimiyetle konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

One Direction'ın eski üyesi, Hot Ones'ın 14 Mart'ta çıkan bölümünde süper model Gigi Hadid'le üç yaşındaki kızlarını nasıl yetiştirdiklerini ve Pensilvanya kırsalında ona nasıl huzurlu bir çocukluk yaşatmaya çalıştıklarını anlattı. Eğlence sektörünün koşuşturmacasından uzak kalmak, yakında çıkacak 4. stüdyo albümü Room Under The Stairs'in yazım sürecini doğrudan etkilemiş.

Malik, sunucu Sean Evans'a "Bence genel olarak hayat, yazma sürecinizi etkileyebiliyor" diye açıkladı.

Konuşacak bir şeylerinizin olması için yaşamanız ve bir şeylere göğüs germeniz gerekiyor. Bu yüzden evet, Pensilvanya ortamının yazım sürecim üstünde kesinlikle etkisi oldu.

Şarkıcı "Böyle bir his taşıyor, sakinliği var, sanki içe dönük, bilinçli bir şeyler oluyor" diye devam etti.

Ve insanlar bunu dinleyeceği için gerçekten heyecanlıyım çünkü daha önce yaptığım her şeyden gerçekten farklı, son derece kişisel.

Bu röportaj, geçen temmuzda Alex Cooper'ın Call Her Daddy adlı podcast'ine katılarak 6 yıl sonra ilk röportajını veren, Dusk Til Dawn'la tanınan şarkıcı için nadir görülen bir durum. O zaman Cooper'a konuşan Malik, One Direction'dayken içine fırlatıldığı boğucu, devasa şöhretten sonra gerçekten daha fazla mahremiyet arzuladığını açıklamıştı.

Sunucuya "Grupta aşırı derecede teşhir edildiğimizi hissediyorum" demişti.

Bu yüzden mesela röportaj bile vermek zorunda olmayacağım şekilde kendime zaman ayırdım.

Şarkıcı, kızına örnek olmak istediği için kaygı ve korkularıyla doğrudan yüzleşme cesaretini bulduğunu da sözlerine eklemişti.
 


Malik, "Kızım doğduğundan beri aklımdaki temel şey ona iyi bir örnek olmaya çalışmak" diye itiraf etmişti.

Bu röportajı bile bu yüzden yapıyorum, biliyor musunuz? Eskiden böyle bir konuşma yaparken çok kaygılanırdım. Ve onun bana bakıp 'Babam bunu yapıyor' diyebilmesini istiyorum.

Khai'nin yumuşak tarafını ortaya çıkardığını da eklemişti. Şarkıcı, "Bana sürekli baba şakaları yaptığım söyleniyor" diye açıklamıştı.

Ve ben de bunu kabulleniyorum. Sadece 'Sorun değil. Sıkıntı yok.' diyorum.

Eylül 2020'de Hadid ve Malik'in kızlarını evde doğumla dünyaya getirdiği bildirilmişti. O zaman Malik, artık X diye bilinen Twitter'da müjdeli haber hakkında paylaşım yapmıştı. Malik platformda "Kız bebeğimiz burada, sağlıklı ve güzel" diye yazmıştı.

Şu anda nasıl hissettiğimi kelimelere dökmeye çalışmak imkansız bir iş olurdu. Bu minik insana duyduğum sevgi aklımın alamayacağı kadar büyük. Onu tanıdığıma minnettarım, onun benim olduğunu söylemekten gurur duyuyorum ve birlikte geçireceğimiz hayat için şükrediyorum, öptüm.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU