Zayn-Gigi çiftinin yakınları, ikilinin ayrılmasına neden olan olayı anlattı

Zayn Malik'in Gigi Hadid'in annesi Yolanda Hadid'le kavga etmesinin ardından çiftin ayrıldığı bildirildi

Zayn Malik ve Gigi Hadid'in Khai adında 13 aylık bir bebekleri var (AP)

Pakistan asıllı Britanyalı şarkıcı Zayn Malik ve Filistin asıllı Amerikalı ünlü model Gigi Hadid'in aile içinde yaşanan bir kavganın ardından ayrıldığı belirtildi. İddiaya göre Malik ve Gigi Hadid'in annesi Yolanda Hadid çok fena kavga etti.

Kavganın ardından People'a konuşan kaynaklar, "Yolanda ve Zayn birbirlerinden nefret ediyor" ifadelerini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

57 yaşındaki Yolanda Hadid'le yaşadığı gerginliğin ardından Twitter'da paylaşım yapan 28 yaşındaki Malik olayın "basına sızdırıldığını" söyledi. 

Malik herhangi bir yayın kuruluşunun ismini vermese de TMZ'nin haberinde kendisinin Yolanda Hadid'e "vurduğu" iddia edilmişti. 

People'ın haberindeyse 29 Eylül'de yaşanan olayın ardında Malik'in istismarla suçlandığı mahkeme belgelerinin olduğu belirtildi. Söz konusu belgelerde Malik'in, "Yolanda'yı yakalayıp şifonyere iterek zihinsel ve fiziksel acı çekmesine neden olduğunun" yazdığı ifade edildi. 

Mahkeme belgelerine göre Malik hem Gigi hem de Yolanda Hadid'in suçlamalarına karşı savunma yapmadı. Şarkıcı, Yolanda Hadid'e "vurduğu" yönündeki iddiayı reddediyor. 

Olaya dair konuşan Malik'in bir arkadaşı şarkıcının Yolanda'ya hiçbir zaman el kaldırmadığı konusunda ısrar ettiğini söyledi. Kaynağın aktardığına göre kavga Gigi iş nedeniyle uzaktayken ve Malik kızı Khai'yle ilgilenirken Yolanda'nın davetsiz biçimde gelmesiyle başladı.

Gerginliğin ardından ayrılan çifte dair kaynak şu ifadeleri kullandı:

Çok toksik bir ilişkiydi.

Hadid ailesine yakın bir kaynaksa şu ifadeleri kullandı:

Zayn'ın karmaşık bir kişiliği var. Gigi'nin onunla yaşaması bazen zorlaşıyordu.

 

Independent Türkçe, People, TMZ

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU