Zayn Malik üstsüz biçimde kavga ederken görüntülendi

Mekanın sahibi olayın fotoğraf çektirmek isteyen bir kişi yüzünden çıkmış olabileceğini söyledi

Yaklaşık 6 yıldır birlikte olan Gigi Hadid ve Zayn Malik çiftin Khai isminde bir kızı var (AP)

Britanyalı pop şarkıcısı Zayn Malik, New York'ta bir mekan çıkışında üstsüz biçimde kavga ederken görüntülendi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İlk olarak TMZ'nin yayımladığı görüntülerde eski One Direction grubunun üyesi sokakta sözlü bir münakaşaya girdiği sırada kameralara yakalandı. 

Olayın tanıkları Malik'in sevgilisi Gigi Hadid'in şarkıcıyla birlikte olmadığını ve Malik'in tanınmayan bir kişiyle ağız dalaşına girdiğinde sigara içtiğinin görüldüğünü ifade etti. 

Söz konusu kişinin Malik'in üstüne geldiği ve 28 yaşındaki şarkıcıya homofobik küfürler ettiği belirtildi. Görüntülerde ikiliyi birkaç kişinin ayırdığı anlaşılıyor. 

Page Six'in haberine göreyse Malik kendisine yöneltilen küfürlerin ardından hakaretler yağdırdı ve nihayetinde olay yerinden ayrıldı. Malik ve söz konusu kişi arasında ciddi bir fiziksel münakaşanın olmadığı ifade edildi. 

 

 

Videoda Malik'in üstünde herhangi bir şey olmamasının nedeniyse bilinmiyor. Şarkıcının olayın gerçekleştiği sırada bulunduğu Amsterdam Billiards Club'ın sahiplerinden biri şu ifadeleri kullandı:

Zayn burada çok fazla vakit geçiriyor ve onun burada olmasını kesinlikle çok seviyoruz. Bir dizi kişiyle birlikte burada birkaç saat bilardo ve pinpon oynadı. Hiçbir problem yoktu. Kargaşanın fotoğraf isteyen bir kişi yüzünden başladığını duydum ama emin değilim. Dışarıda yaşandı.

Zayn Malik ve süper model Gigi Hadid geçen yıl eylülde dünyaya gelen bebeklerinin ismini ocakta duyurmalarıyla gündeme gelmişti.

 

Independent Türkçe, TMZ, Page Six

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU