Pop yıldızından ilham alan romantik komedinin fragmanı yayında

40 yaşındaki bekar bir anneyle 24 yaşındaki şarkıcının aşkını anlatıyor

Filmde 41 yaşındaki Hathaway ve 29 yaşındaki Galitzine dışında Ella Rubin ve Annie Mumolo da rol alıyor (Amazon Prime Video)

Amazon Prime Video'nun yeni filmi The Idea of You'nun fragmanı yayımlandı. Romantik filmde Anne Hathaway, kendini beklenmedik bir aşk hikayesinin başrolünde bulan bir kadını canlandırıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Robinne Lee'nin 2017 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan film, Nicholas Galitzine tarafından canlandırılan 24 yaşındaki bir pop yıldızına aşık olan 40 yaşındaki bekar bir annenin hikayesini anlatıyor.

Fragmanda Anne Hathaway'in canlandırdığı Solène, yeni boşandığı eski eşinin tatil planlarını iptal etmesinin ardından 16 yaşındaki kızını Coachella'ya götürüyor. 

Festivalde, gezegendeki en ateşli erkek grubu August Moon'un solisti Hayes Campbell'la tanışıyor ve beklenmedik bir aşk yaşamaya başlıyor.

İkili alışılmışın dışındaki aşklarını yaşarken, Solène de kariyerini ve kızını idare etmeyi öğrenmek zorunda kalıyor.

Harry Styles etkisi

Solène fragmanda Hayes'e "Peki ya insanlar ne diyecek?" diye soruyor. Hayes ise ona şu cevabı veriyor:

Ne diyecekleri umurumda değil.

2020'de Vogue'a verdiği bir röportajda yazar Robinne Lee'ye romanın Harry Styles'dan esinlenip esinlenmediği sorulmuş, o da "Esinlenmek güçlü bir kelime" yanıtını vermişti.

Ancak Lee, 2017'de One Direction'ı araştırdıktan ve Styles'ın genellikle kendisinden yaşça büyük kadınlarla çıktığını keşfettikten sonra "tohumların ekildiğini" söyledi. 
 


The Idea of You'nun yönetmenliğini Michael Showalter üstleniyor. Showalter ayrıca senaryoyu da Jennifer Westfeldt'le birlikte kaleme almış.

Film 16 Mart'ta SXSW Film ve TV Festivali'nin kapanışını yapacak. 

The Idea of You, 2 Mayıs'ta Amazon Prime Video'da gösterime girecek.


Independent Türkçe, Variety, Hollywood Reporter

DAHA FAZLA HABER OKU