Ünlü oyuncu 28 yıl sonra Keanu Reeves'le aynı filmde

1996 yapımı romantik komedi gişede çakılmıştı

Yasak Aşk, yıllardır görmediği ağabeyinin düğünü için eve dönen bir adamın, bu evliliği istemeyen gelini kaçırmasını anlatıyordu (Fine Line Features)

Cameron Diaz, oyunculuğa geri dönüşünü daha kalıcı hale getirmek istiyor. 

Apple Original Films, ünlü oyuncunun kara komedi türündeki Outcome'da Jonah Hill ve Keanu Reeves'le birlikte rol almak için son görüşmeleri yaptığını duyurdu.

Hill'in yönetmenliğini üstlendiği ve Ezra Woods'la birlikte senaryoyu kaleme aldığı filmde Keanu Reeves, "gizemli bir videoyla şantaja uğradıktan sonra kötü yanlarıyla yüzleşmek için geçmişinin karanlık derinliklerine dalmak zorunda kalan" Hollywood yıldızı Reef rolünde.

Şimdilik Diaz'ın rolüyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. 

İlk işbirlikleri gişede çakılmıştı

Outcome, Diaz ve Keanu Reeves'i 1996 yapımı Yasak Aşk'tan (Feeling Minnesota) bu yana ilk kez bir araya getiriyor. Dünya çapında sadece 3 milyon dolar hasılat yapabilen romantik komedi, eleştirmenler tarafından yerden yere vurulmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Diaz, Maske (The Mask), En İyi Arkadaşım Evleniyor (My Best Friend's Wedding), Ah Mary Vah Mary (There's Something About Mary), Kötü Öğretmen (Bad Teacher) ve dünya çapında 7 milyar dolardan fazla hasılat elde eden Charlie'nin Melekleri'yle (Charlie's Angels) Shrek serileri gibi filmlerle komedi türüne olan yeteneğine dayalı bir kariyer yaptı. 

Ayrıca, John Malkovich Olmak (Being John Malkovich), Vanilla Sky ve New York Çeteleri (Gangs of New York) gibi filmlerdeki performanslarıyla Altın Küre, SAG ve BAFTA adaylıkları elde etti.

Diaz, 2018'de yazar ve girişimci olarak kariyerine odaklanmak için oyunculuğu bıraktığını açıklamıştı. 2014'te Annie'nin yeniden çevriminde Bayan Hannigan'ı oynadığından beri 10 yıldır filmde rol almamıştı. 

Diaz'ın bu yıl vizyona girecek Back in Action'da da Jamie Foxx'la birlikte rol alacağı açıklandı. 

Back in Action ve Outcome'daki rolleri, 51 yaşındaki Diaz'ın emeklilikten resmen vazgeçtiğini gösteriyor.


Independent Türkçe, Variety, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU