Brandon Lee'nin kült filmdeki rol arkadaşından yeniden çevrime tepki

Setteki korkunç kaza nedeniyle 28 yaşında yaşamını yitirmişti

Ölümsüz Aşk, 23 milyon dolar bütçeyle çekilmişti; yeniden çevrimse 50 milyon dolara mal oldu (ScreenRant)

1994 yapımı Ölümsüz Aşk'ta (The Crow) Brandon Lee'yle birlikte oynayan Rochelle Davis, yeniden çevrimde Bill Skarsgård'ın meşhur Eric Draven rolüne bürünmesi hakkındaki düşüncelerini açıkladı. 

Joker'e benzetildi

James O'Barr'ın bağımsız çizgi roman serisine dayanan ve uzun süredir beklenen yeniden çevrim, nihayet 7 Haziran'da sinemalarda olacak. 

Kısa süre önce filmden ilk fotoğraflar yayımlandı ve izleyiciler 33 yaşındaki Skarsgård'ı dövmeli Eric Draven rolünde ilk kez gördü. 

İlk filmin hayranları arasında tepki çeken görüntü, Jared Leto'nun 2016'da Suicide Squad'da canlandırdığı Joker'e benzetildi.

"İğrenç"

İkonik filmde Sarah karakterini canlandıran Davis, TMZ'ye konuşarak İsveçli aktörün Eric Draven versiyonu hakkında kendi düşüncelerini dile getirdi:

İğrenç.

Karakterin "pis, kirli, yıpranmış" görünümünden nefret ettiğini belirten Davis, yapımcıların Lee'ye saygısından dolayı ona daha çok benzeyen birini oynatmaları gerektiğini öne sürdü. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

43 yaşındaki oyuncu, Eric Draven'ın temiz ruhlu iyi bir adam olması gerektiğini söylerken, yeniden çevrimin hedefi tutturamadığını öne sürdü.

Stephen King uyarlaması O'nun (It) korkunç palyaçosunu canlandırarak şöhret olan Skarsgård'ın Eric Draven rolünü üstlenmesinden çok önce, ikonik karakterin adı pek çok ünlü aktörle yan yana anılmıştı.

Bu isimler arasında Jason Momoa, Tom Hiddleston, Bradley Cooper ve hatta Bill'in 47 yaşındaki ağabeyi Alexander Skarsgård da yer almıştı. 

2024 yapımı filmde başroldeki Skarsgård'a 36 yaşındaki Britanyalı şarkıcı FKA Twigs eşlik ediyor ve Draven'ın aşkı Shelly'yi canlandırıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Isabella Wei, Danny Huston, Laura Birn, Sami Bouajila ve Jordan Bolger da yer alıyor.

"Umarım gurur duyuyordur"

Yeniden çevrimin yönetmeni Rupert Sanders, Vanity Fair'e verdiği röportajda "Bence Brandon her zaman Ölümsüz Aşk'la eşanlamlı olacak" demişti:

Umarım yaptıklarımızdan ve hikayeyi geri getirmemizden gurur duyuyordur.

Dövüş sanatları efsanesi Bruce Lee'nin oğlu Brandon Lee, Mart 1993'te henüz 28 yaşındayken, Alex Proyas'ın yönettiği filmin setinde boş olduğu sanılan bir silahla kazara vurularak öldürülmüştü.


Independent Türkçe, Vanity Fair, ScreenRant, TMZ

DAHA FAZLA HABER OKU