Stallone, Rambo bayrağını Oscar adayı aktöre devretmek istiyor

"Kimse 'Rambo'yu oynamak için fazla yakışıklı' der mi bilmiyorum"

İtalyan asıllı Amerikalı oyuncu, kendisine "Bir Rambo filmi daha çek" çağrıları yapıldığını söylüyor (Carolco Pictures)

Sylvester Stallone, Rambo serisinde kendisinin yerini almasını istediği ismi açıkladı. 77 yaşındaki Stallone, Barbie'nin Oscar adayı yıldızı Ryan Gosling'in adını verdi.

Stallone, en klasikleşmiş rollerinden biri olan Rambo'yu ilk kez 1982 yapımı İlk Kan'da (First Blood) canlandırdmıştı. 

Rambo hayranıymış

Stallone, son olarak 2019 yapımı Rambo: Son Kan (Rambo: Last Blood) olmak üzere 5 filmde ikonik karakteri canlandırmaya devam etmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Geçen hafta, televizyon yıldızı Jimmy Fallon'ın sohbet programına konuk olan Stallone, gelecekte olası bir Rambo filminde bayrağı kime devretmek istediğine dair detay verdi. 

Stallone'un kısa süre önce verdiği röportaja atıfta bulunan sunucu Jimmy Fallon, aktöre Gosling'in kendisinin yerini almasını istediğine dair yaptığı yorumu sordu.

Stallone, Gosling'le "bir akşam yemeğinde" tanıştığını ve 42 yaşındaki aktörün ömür boyu Rambo hayranı olduğunu açıkladı. 

"O yakışıklı, ben değilim"

"Nedenini söyleyeyim" diyerek açıklamaya girişen Stallone, şöyle dedi:

Onunla bir yemekte tanıştım ve açıkçası birbirimizin zıttıyız, o yakışıklı, ben değilim, işler böyle yürüyor.

Stallone, Gosling'in kendisine "Rambo'ya hep hayran olmuşumdur. Okula Rambo gibi giyinerek giderdim ve insanlar beni kovalardı ama ben yine de durmazdım" dediğini anlattı:

Rambo'yla çok fazla bağı olduğunu söyleyip durdu. Ben de 'Bu ilginç, eğer bayrağı devredersem ona devredeceğim çünkü o karakteri çok seviyor' diye düşündüm. Kimse 'Rambo'yu oynamak için fazla yakışıklı' der mi bilmiyorum.

Sylvester Stallone, gelecekteki bir Rambo filminde John Rambo rolünü yeniden canlandırıp canlandırmayacağı sorusuna açık bir yanıt vermişti.

"Neyle savaşacağım? Kireçlenmeyle mi?"

Toronto Uluslararası Film Festivali'nde yaklaşan belgeseli Sly'ın tanıtımı sırasında soruları yanıtlayan ünlü aksiyon yıldızı, şakayla karışık yanıtıyla güldürmüştü:

Rambo, onu bırakabilirim. Bir tane daha yapmak isteseler bile onun işi neredeyse bitti. Ben neyle savaşacağım? Kireçlenmeyle mi?

Ancak Stallone, John Rambo'yu oynamayı bıraktığını ilk kez dile getirmiyor. Aktör, Rambo: Son Kan'ın prodüksiyonuna başlamadan önce de benzer açıklamalar yapmıştı. 


Independent Türkçe, JoBlo.com, ScreenRant, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

DAHA FAZLA HABER OKU