Ünlü yönetmenin anıları: DiCaprio sette Victoria's Secret katalogu karıştırıyormuş

Sinemacı Edward Zwick, aktris Jennifer Connelly'nin yıldızın aşk hayatıyla nazikçe dalga geçtiği komik bir anekdot anlattı

(Reuters)

Kanlı Elmas'ın (Blood Diamond) setinde Leonardo DiCaprio'nun "Victoria's Secret kataloğunu karıştırırken" görüldüğü, yönetmeninin yeni anı kitabında iddia edildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sinemacı Edward Zwick, hayat hikayesini kaleme aldığı "Hits, Flops, and Other Illusions: My Fortysomething Years in Hollywood" adlı yeni kitabında bu komik anekdotu anlattı. Zwick en çok Tom Cruise'un başrolünde olduğu hit film Son Samuray (The Last Samurai) ve Denzel Washington'a ilk Oscar'ını kazandıran Zafer (Glory) gibi filmlerin yönetmenliğiyle tanınıyor.

Film eleştirmeni Bilge Ebiri'nin Twitter/X'te paylaştığı kitap fotoğrafında Zwick, Sierra Leone iç savaşı döneminde geçen 2006 yapımı gerilim filmi Kanlı Elmas'ın yapım aşamasını anlatırken DiCaprio'yla bir anısından bahsediyor.

Zwick, "müthiş" DiCaprio ve onun iki rol arkadaşı Jennifer Connelly'yle Djimon Hounsou'yu övgülere boğarak, aralarında "en hafif yaramazlığın bile sadece bir örneğini" hatırladığını söyledi ve ekledi:

Bu her şeyden çok aralarındaki dostluğun bir kanıtı.

Zwick, "Görünüşe göre Leo o sıralarda muhteşem kız arkadaşları arasında gidip geliyordu" diye yazdı.

Bir sabah sık sık yaptığım gibi onunla o günkü işleri konuşmak için makyaj karavanına girdim. Onu sandalyede sırasını beklerken buldum ve bir Victoria's Secret kataloğunu karıştırdığını fark ettim.

'Ne yapıyorsun?' diye sordum. [Connelly] onun yanındaki sandalyedeydi ve başını bile çevirmeden, 'Alışveriş' dedi.

 


DiCaprio meşhur aşk hayatıyla tanınıyor ve ünlü iç çamaşırı markasıyla çalışan bir dizi süper modelle romantik bir şekilde anılıyor. 

Bu isimler arasında Eva Herzigova, Helena Christensen, Erin Heatherton, Gisele Bundchen ve Bar Refaeli yer alıyor.

49 yaşındaki oyuncu en son 2018'den 2022'ye kadar birlikte olduğu  Daisy Jones and the Six'in oyuncusu 26 yaşındaki Camila Morrone'la anılmıştı.

Oscar adayı rol arkadaşı Lily Gladstone, geçen yıl Martin Scorsese'nin yönettiği Dolunay Katilleri'nde (Killers of the Flower Moon) rol alan DiCaprio'yu kısa süre önce övmüş ve en iyisi olduğuna inandığı biraz şaşırtıcı performansını açıklamıştı.

Zwick'in "Hits, Flops, and Other Illusions: My Fortysomething Years in Hollywood" adlı kitabı 29 Şubat'ta yayımlanıyor.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU