Trump, ellerindeki kırmızı lekeler hakkında nihayet konuştu

Eski ABD Başkanı kırmızı lekelerden haberi olmadığını iddia ederek elinin görüntülerinin yapay zeka ürünü olabileceğini söylüyor

(AFP)

Donald Trump önceki haftalarda New York'taki Trump Tower'dan ayrılırken ellerinde görülen kırmızı lekelerden haberdar olmadığını iddia etti. Bu lekeler sosyal medya ve gece saatlerinde çıkan talk şovlarda spekülasyon ve alaylara yol açmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çarşamba günü Fox News'a konuk olan Trump'a muhabir Mark Meredith "Eliniz nasıl? Artık daha iyi görünüyor" diye sordu.

Eski ABD Başkanı "Elim mi?" diye sordu.

Meredith "Evet, geçen gün ne oldu? Fotoğrafları görmediniz mi? Trump Tower'dan çıkarken?" dedi.

Trump fotoğrafları görmediğini iddia ederek ellerinde "hiçbir" sorun olmadığını söyledi.

Eski ABD Başkanı elindeki izlerin fotoğraflarına atfen şöyle dedi:

Belki de yapay zekadır.

 

Donald Trump, yakın zamanda ellerinde kırmızı izlerle fotoğraflandığında ellerinin neden kanlı olduğunu söylemeyi reddediyor. 

Cumhuriyetçi Parti'yi öldürdüğü için mi?

 

HuffPost'un belirttiği üzere, Trump'ın elindeki izler haber fotoğrafçıları ve çevredeki kişiler tarafından yakalanmış ve gece programı sunucusu Jimmy Kimmel bunu "onun için bile utanç verici viral bir an" diye nitelendirerek bu izlerin "frenginin yaygın bir belirtisi" olduğunu eklemişti.

Bir kere Trump, cinsel yolla bulaşan hastalıklardan kaçınmanın "kendi Vietnam'ı" olduğunu söylemişti.

1997'de radyo sunucusu Howard Stern'e konuşan Trump şöyle demişti:

Bu inanılmaz, buna inanamıyorum bile. Bütün o dünyayı düşününce çok şanslıydım, dışarıda tehlikeli bir dünya var. Vietnam gibi bir şey. Bu benim kendi Vietnam'ım. Kendimi büyük ve çok cesur bir asker gibi hissediyorum.

People'ın aktardığına göre Trump, 1993'te de Stern'e "Bilirsiniz, eğer gençseniz ve bu çağdaysanız ve Vietnam'a gitmediğiniz için suçluluk duyuyorsanız, bizim kendi Vietnam'ımız var; flört oyunu deniyor" diye konuşmuştu.

Flört etmek Vietnam'da olmak gibi. Siz Vietnam'a giden bir askere eşdeğersiniz.

ABD Temsilciler Meclisi 6 Ocak seçilmiş komitesi, Trump'ın bir kere Beyaz Saray'da çok sinirlenerek tabağını duvara fırlatmasıyla ketçap izlerine yol açtığını içeren ifadeleri ortaya çıkarmıştı.

Kimmel önceki haftalarda espri yaparak, Trump'ın elindeki kırmızı izlerin "muhtemelen elini kıvırcık patates kızartması kabına falan sokmasıyla" oluşan ketçap izi olduğunu söylemişti.

Gece programı sunucusu benzer izlerin bir rakibinde görülmesi halinde Trump'ın nasıl tepki vereceğiyle ilgili de espri yapmıştı.

Önceki haftalarda Kimmel "Yıllarca bunun hakkında konuşurdu. Büyük harflerle 'Köfte Ron DeFrengi' ve 'Nikki Herpes' hakkında paylaşımlar yapardı. Ama bunu dile getirmediler" demişti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU