Stranger Things hayranları 5. sezon fotoğrafında önemli bir detay fark etti

Netflix'in popüler bilimkurgusu son kez izleyiciyle buluşacak

2016'dan beri yayımlanan Stranger Things'in başrollerinde Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin ve Sadie Sink yer alıyor (Netflix)

Netflix'in popüler dizisi Stranger Things cephesinden beklenen haber geldi. 2022 yazında 4. sezonun son bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizinin Hollywood grevleri nedeniyle ertelenen 5. ve son sezonunun çekimleri nihayet başladı.

Netflix resmen duyurdu

Yayın devi, sosyal medya hesabından hem oyuncuların hem de dizinin yaratıcıları Matt ve Ross Duffer'ın yeniden bir araya geldiği bir fotoğraf paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Paylaşılan siyah beyaz karede, dizide Mike Wheeler'ı canlandıran Finn Wolfhard'ın kucağında bir senaryo varmış gibi görünüyor.

Yayın tarihi henüz kesinleşmeyen son sezonu çekmek üzere sette yeniden bir araya gelen oyuncuların arkasında, duvarda asılı, kırmızı ışıklı ve "5" yazılı bir tablo görülüyor.

Netflix, paylaşımına şu notu düştü: 

BU BİR KIRMIZI KOD! STRANGER THINGS 5 prodüksiyonu resmen başladı!!!

Dikkatli hayranlar, dizide Max Mayfield'ı canlandıran Sadie Sink'in fotoğrafta olduğunu fark etmekte gecikmedi.
 


Böylece bu fotoğraf, 4. sezonun sonunda karakterinin akıbetinin belirsizliğe terk edilmesinin ardından Sink'in kadroya geri döndüğünü doğruladı.

Genç oyuncunun fotoğrafta olduğunu görünce heyecanlanan bir izleyici, paylaşıma yorum yaparak "Saddieeeee..." diye yazdı.

Bir diğeri de ekledi:

Stranger Things 5 resmi olarak prodüksiyonda ve tek görebildiğimiz SADIE SINK'in (Max) orada olduğu.

Dizinin başka bir hayranıysa şunları yazdı: 

Sadie Sink'in Stranger Things'in 5. ve son sezonundaki varlığı onaylandı!

21 yaşındaki oyuncunun karakteri Max, dizinin kötüsü Vecna tarafından öldürülmekten son anda kurtulmuş ve 4. sezonu komada tamamlamıştı.

"Dünyanın en iyi dizisi"

Prodüksiyon fotoğrafının paylaşılmasının ardından hayranlar, kurgusal Hawkins kasabasında geçen hit bilimkurgu dizisinin dönüşü için duydukları heyecanı dile getirdi.

Bir izleyici "Dünyanın en iyi dizisi" diye yazarken diğer bir hayran "Bunu son bir kez daha yapalım" ifadelerini kullandı.

Bir Stranger Things hayranı "Çığlık atıyorum, ağlıyorum" yorumunu yaparken başka bir izleyici heyecanını daha da ileriye taşıdı:

Sanırım çığlık atmaktan ses tellerimi kaybettim.

Başka bir sosyal medya kullanıcısı da dizinin sonra erecek olmasından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi:

Veda etmeye hazır değilim.

Dizide Jim Hopper karakterini canlandıran David Harbour, Stranger Things'in 5. sezonunun, "çok gerçek bir şekilde sona ereceğini" söylemişti.

"Geç kaldık"

Harbour, Variety'ye yaptığı açıklamada hızlı olmak zorunda olduklarını söyleyerek "İlerlememiz lazım, geç kaldık" demişti.

5. sezon beklenirken, Stranger Things'deki her olayın, dizide çokça oynanan Dungeons and Dragons oyununun bir parçası olduğu da dahil olmak üzere birçok teori ortaya atılmıştı.

Bu da Jamie Campbell Bower'ın canlandırdığı Vecna'nın yok edilmesi gibi anların aslında hiçbir zaman yaşanmadığı, bunun sadece bir hayal ürünü olduğu anlamına geliyordu.

"Bu şekilde bitirmeyeceğiz"

Duffer Kardeşler, Metro'ya yaptıkları açıklamada bu teoriye kesin bir yanıt vererek şöyle demişti:

Bu, 'Hepsi bir rüyaydı' demekle eşdeğer olurdu. Hayır, sizi temin ederim ki diziyi bu şekilde bitirmeyeceğiz. Bir süredir nereye gittiğimizi biliyoruz. Ve bu konuda kendimizi rahat hissediyoruz; umarım herkesi tatmin eder. Göreceğiz.


Independent Türkçe, Daily Mail, Variety, Metro

DAHA FAZLA HABER OKU