Amber Heard, Aquaman hayranlarının "yoğun destek ve sevgisine" teşekkür etti

37 yaşındaki oyuncu son devam filmi Aquaman ve Kayıp Krallık'ta (Aquaman and the Lost Kingdom) Mera rolünü yeniden canlandırdı

Amber Heard, uzun zamandır beklenen Aquaman ve Kayıp Krallık'ın vizyona girmesinin ardından hayranlarına teşekkür etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Uzun süre ertelenen devam filmi nihayet geçen yılın sonunda sinemalarda gösterime girmişti. 37 yaşındaki aktris, tarihin en yüksek hasılat yapan DC Studios filmi olan 2018 yapımı Aquaman'deki süper kahraman Mera rolünü yeniden canlandırdı.

Heard yeni bir Instagram paylaşımında şunları yazdı:

Bunca zaman sonra, Aquaman 2 sıçramasını yaptı (üzgünüm, bu çok kolay)

Mera'nın Aquaman'e dönüşüne gösterdikleri yoğun destek ve sevgi için tüm hayranlarıma teşekkür ederim. Çok teşekkür ederim.

Filmde ayrıca Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II ve Nicole Kidman rol alıyor. DC Studios eş CEO'su Peter Safran geçen günlerde Momoa'nın performansının "Aquaman olarak [onun] muhtemelen son performansını" temsil ettiğini açıkladı.

The Independent için Aquaman ve Kayıp Krallık'ı bir yıldızla değerlendiren Clarisse Loughrey şunları yazdı:

Heard, Kayıp Krallık'ta son derece şüpheli reklam kampanyasının ima ettiğinden çok daha fazla yer alıyor (ki sette kendisine yapıldığı iddia edilen muameleyle ilgili raporlarla birlikte, istismardan kurtulanlara hâlâ nasıl davranıldığına dair gerçekten korkunç bir tablo çiziyor) ve karakteri rahatsız edici sahte bir feminizmden muzdarip.

Mera, bir 'kız gücü' anına sahip olması anlatı açısından uygun olana kadar bir kenara itiliyor ve tüm film sanki seyircinin ayağa fırlayıp alkışlamasını bekliyormuş gibi duraklama yaşıyor.

 


Heard, 2018'de Washington Post'ta yayımlanan köşe yazısında kendisini taciz ettiğini ima ettiği için aktrise 50 milyon dolarlık dava açan eski kocası Johnny Depp'le 2022'de muazzam ses getiren bir hukuk mücadelesine girmişti. 6 hafta süren duruşmanın ardından jüri, Heard'ün Depp'in itibarını her üç konuda da zedelediğine karar verdi ve 10 milyon dolar telafi tazminatı ve 5 milyon dolar cezalandırıcı tazminat ödemesine hükmetti. Heard'e de 2 milyon dolar telafi tazminatı ödenmesine karar verildi.

Heard ilk karardan bir ay sonra, avukatının mahkemenin yaptığı "hataları" gerekçe göstermesiyle temyiz başvurusunda bulundu. Ancak aralıkta temyiz başvurusunu geri çekmeye karar veren Heard, Depp'le anlaşmayı "çok zor" ve "üzerinde çok düşünülmesi gereken" bir karar diye nitelendirdi.

O zamandan beri Rum Diary'nin yıldızının daha fazla mahremiyet arayışı içinde "Hollywood'u terk ettiği" bildiriliyor. Bomba etkisi yaratan hakaret davasının oyuncunun özel hayatına ilişkin ayrıntıları ortaya çıkarmasının ardından (büyük ölçüde Heard'e karşı çarpıtılmış bir çevrimiçi çılgınlığın yanı sıra) Heard Kaliforniya'daki evini sattı ve İspanya'nın Madrid şehrine taşındı.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU