Breaking Bad yıldızları, dizinin en trajik ölümünden 14 yıl sonra bir arada

İkinci sezondaki şoke edici sahneden sonra hiçbir şey aynı olmamıştı

2008'den 2013'e kadar ekranlara gelen AMC dizisi Breaking Bad'in 16 Emmy ödülü var (AMC)

Breaking Bad'in yıldızları Bryan Cranston, Krysten Ritter ve Bob Odenkirk, dizinin belki de en trajik ölümünden 14 yıl sonra yeniden bir araya geldi. 

Vince Gilligan'ın yaratıcısı olduğu popüler suç draması, ilk olarak 2008'de AMC'de gösterime girmişti. 

Meşhur sahnenin etkisi yıllardır sürüyor

Breaking Bad, Bryan Cranston'ın canlandırdığı lise öğretmeni Walter White'ın bir uyuşturucu baronuna dönüşmesini ve çöküşünü merkeze alıyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Televizyon tarihinin en iyi dizilerinden biri kabul edilen Breaking Bad'in izleyicileri, 5 sezon boyunca çok sayıda karakterin ölümüne tanıklık etti. 

Ancak Ritter'ın canlandırdığı Jane'in ikinci sezondaki ölümü, dizinin hayranları için hâlâ etkisini sürdürüyor.

Breaking Bad yıldızlarını buluşturan etkinlikte Jane'i canlandıran Ritter, Cranston ve sahtekar avukat Saul Goodman'ı canlandıran Odenkirk'le yeniden bir araya geldi. 

41 yaşındaki oyuncu, Instagram hikayelerinde eski rol arkadaşlarıyla fotoğraflarını paylaştı. Ritter, Cranston'la paylaştığı fotoğrafta "Beni ağırladığın için teşekkür ederim" diye yazdı. 

break3.jpg

Bryan Cranston, Breaking Bad'de Ritter'la paylaştığı üzücü sahnede sadece aktör olarak değil baba olarak da etkilediğini söylemişti (Instagram / @therealkrystenritter)


Fotoğraflar, Cranston'ın Eğlence Topluluğu Fonu için para toplamak amacıyla ünlüler için düzenlediği poker gecesinde çekildi.

En trajik ölüm

Walt, dizi boyunca çok sayıda karakteri öldürse de Jane'in ikinci sezondaki ölümü, Breaking Bad'in en trajik ölümlerinden biri olmaya devam ediyor. 

Dizide Jane, ikinci sezonun sonlarına doğru Jesse ve Walt'un arasına girmeye ve bu durum işleri etkilemeye başlamıştı.

Bölümün sonunda Walt, çifti evlerinde eroin kullandıktan sonra sızmış halde bulmuş ve Jane'in kendi kusmuğunda boğularak ölmesine seyirci kalmıştı.

Her şeyi değiştiren sahne

Walt'un ilk cinayeti, birinci sezonda, vahşi uyuşturucu satıcısı Krazy-8'i öldürmesiyle gerçekleşmişti. 

Bu ölüm Walt'un düşüşünün başlangıcını işaret etse de onun ne kadar soğuk ve hesapçı olabileceğinin sinyalini veren Jane'in ölümü olmuştu. 


Independent Türkçe, ScreenRant, CinemaBlend

DAHA FAZLA HABER OKU