Joe Jonas ve Sophie Turner'ın boşanmasına dair tüm bilinenler

Bir kaynak, Turner'ın "partilemeye" yönelik bariz ilgisinin ayrılığın sebebi olduğunu söyledi

(AFP)

Joe Jonas 4 yıllık evliliğin ardından Sophie Turner'a boşanma davası açtı.

Çarşamba günü (6 Eylül) ortak bir açıklama yayımlayan çift, hayranlarına evliliklerini "karşılıklı bir şekilde dostça bitirmeye karar verdiklerini" söyledi.

Hem Jonas'ın hem de Turner'ın Instagram hesabında çarşamba günü paylaşılan açıklamada, "4 yıllık harika bir evliliğin ardından evliliğimizi karşılıklı bir şekilde dostça bitirmeye karar verdik" diye yazıyor.

Bu kararın nedeniyle ilgili birçok varsayımsal hikaye var ama bu gerçekten ortak bir karar ve herkesin bizim ve çocuklarımızın mahremiyetine ilişkin isteklerimize saygı göstereceğini içtenlikle umuyoruz.

Jonas Brothers'ın 34 yaşındaki solisti, evliliğinin feshi için 5 Eylül Salı günü Florida'daki Miami Dade County'de dilekçe verdi. Today'in elde ettiği belgelere göre dilekçede "taraflar arasındaki evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı" ifadesi yer alıyor.

Salı günü TMZ'ye konuşan bir kaynak Jonas'ın bu kararı vermesinin ardındaki nedenin, Turner'ın "partilemeye" yönelik bariz ilgisi gibi ikilinin yaşam tarzındaki farklılık olduğunu söyledi.

Kaynak, "[Turner] partilemeyi severken, [Jonas] evde vakit geçirmeyi seviyor. Çok farklı yaşam tarzları var" dedi.

Öte yandan perşembe günü TMZ'ye konuşan başka bir kaynak Jonas'ın, geçen yıl ikinci çocuklarını dünyaya getirdikten sonra sıkıntı yaşayan, o dönem eşi olan Turner'a "hiç de destekleyici davranmadığını" söyledi. Şarkıcı iddiaya göre, fotoğrafının çekilmesini istememesine rağmen Game of Thrones'un yıldızına etkinliklere katılması ve evden daha fazla çıkması için baskı yapıyordu.

Kaynaklar, belirli bir etkinlikte Turner'ın "rahatsız olduğunu" ve "orada kalmak istemediğini" "açıkça belirttiğini" iddia etti. Turner'ın katılmadığı bir başka etkinlikteyse Jonas'ın "şikayet ederek"  Turner'ın "daha fazla dışarı çıkması gerektiğini" söylediği öne sürüldü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Turner ve Jonas ilk 2016'da çıkmaya başlamış ve 2019'da, Turner 23 ve Jonas 29 yaşındayken evlenmişti. Çift üç yaşındaki ilk kızları Willa'yı Temmuz 2020'de, adını açıklamadıkları ikinci kızlarınıysa 2022'de kucağına almıştı.

İki kızı esasen kendisiyle yaşa da Jonas dilekçesinde, ayrıldıktan sonra "ebeveyn sorumluluğunun paylaşılmasını" istediğini belirtiyor.

Today'e göre dilekçede "Tarafların ebeveyn sorumluluğunu paylaşması reşit olmayan çocukların üstün yararınadır" ifadeleri yer alıyor.

Öte yandan boşanma haberlerinin ardından Turner'ın Elle UK'e verdiği bir röportaj yeniden gündeme geldi. Mayıs 2022'de yayımlanan röportajda 27 yaşındaki oyuncu ruh sağlığı için Birleşik Krallık'a geri dönme arzusundan bahsetmişti.

Turner, yayın kuruluşuna "İngiltere'yi çok özlüyorum" demişti. 

Oranın toplumu, davranışları, her şeyi. Eşimi yavaş yavaş geri sürüklemeye çalışıyorum. Amerika'da yaşamayı gerçekten seviyorum ama ruh sağlığım için arkadaşlarımın ve ailemin etrafında olmalıyım. Ayrıca kızım için de bunu yapmalıyım. Benim sahip olduğum için çok şanslı olduğum eğitim ve okul hayatına onun da sahip olmasını çok isterim.

Game of Thrones'un yıldızı, "İdealimdeki son durak İngiltere olurdu ama [Joe'yu] ikna etmek biraz zaman alabilir!" diye eklemişti.

Belgede ortak velayet talebinin yanı sıra Jonas ve Turner'ın evlilik sözleşmesi yaptığı da belirtiliyor. Halihazırda Jonas, Tiger Woods'un boşanmasını yürütmesiyle bilinen, ünlülerin avukatı Tom Sasser'ı tuttu.

İkili boşanma hakkında konuştuktan sonra kaynaklar TMZ'ye, Jonas'ın "ring kamerasına erişimi olduğunu" ve kamerada Turner'ı, evliliklerinin yürümediğini fark etmesini sağlayan "bir şey söylerken ve/veya yaparken" gördüğünü iddia etti.

Çiftin boşanmak üzere olduğuna dair ilk söylentiler geçen hafta ortaya çıkmıştı. Ancak bu süre zarfında Jonas, Instagram'da alyansını açıkça sergilediği iki fotoğraf paylaşarak boşanma söylentilerini uzaklaştırmış gibi görünüyordu.

Bir fotoğrafta kardeşleri Nick ve Kevin'la birlikte görülen Jonas, takipçilerine "İşçi Bayramı'nda mutlu hafta sonları" dilemişti.

Today'in mahkeme belgelerini ele geçirdiğini açıklamasından sadece birkaç saat önce paylaşılan diğer gönderideyse Jonas, alyansının açıkça görülebildiği ve açıklama yazmadığı siyah beyaz bir fotoğraf paylaşmıştı.

Turner'ın 14 Ağustos'ta paylaştığı son Instagram gönderisindeyse oyuncunun Jonas'ın elini öptüğü görülüyor.

Turner'ın temsilcileri konuyla ilgili yorum yapmayı reddederken, Jonas'ın temsilcileri The Independent'ın yorum talebine henüz yanıt vermedi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU