"Popun tanrıçası" kendisini Margot Robbie'nin canlandırmasını istediğini açıkladı

Ünlü şarkıcı kariyerinde bir ilke imza atarak Cher, Jennifer Lopez, Celine Dion ve Britney Spears gibi isimlere katılıyor

Margot Robbie'nin başrolünde yer aldığı Barbie, dünya çapında 775 milyon dolarlık hasılata ulaşarak gişede hızla yükselmeye devam ediyor (AP)

Kylie Minogue, kariyeriyle ilgili olası bir biyografik filmde kendisini Barbie'nin 33 yaşındaki yıldızı Margot Robbie'nin canlandırmasını istediğini söyledi. 

55 yaşındaki şarkıcı, E! Entertainment'a yaprığı açıklamada, Avustralyalı aktrisin mükemmel bir seçim olacağını çünkü aksanılarının da aynı olduğunu belirtti.

Minogue, "Margot Robbie rüyalarımda. Avustralya aksanını çok iyi kullanacağı kesin" dedi.

Şarkıcı, hayalindeki işbirliklerininse Beyonce ya da Rihanna'yla olacağını açıkladı. Ayrıca The Killers gibi indie grupları da sevdiğini de ekledi.

ky.JPG

Grammy ödüllü Kylie Minogue'un albümleri dünya çapında 80 milyondan fazla sattı (AP)


Bugüne dek insanların işbirliği için kendisine teklif getirdiklerinden bahseden Avustralyalı şarkıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

Yaptığım işbirliklerinin çoğu bana geldi, bu yüzden bu kararı vermek zorunda kalmadım. Ama kiminle çalışırsam çalışayım. Her zaman öğrenecek bir şeyler vardır.

Yakında Vegas'ta bir dizi konser vereceğini hatırlatan şarkıcı, şarkı listesi üzerinde çalıştığını ve seslendireceği şarkılar arasında sürprizlerin de olmasını istediğini söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daha önce gösterişli kumarhane şehrinde düzenli konser veren isimler arasında Cher, Jennifer Lopez, Celine Dion ve Britney Spears gibi yıldızlar yer alıyordu.

Son 20 yıldır Avrupa, Asya ve Avustralya'daki stadyumları doldurmasına rağmen Minogue, Amerika'da hâlâ mütevazı bir hayran kitlesine sahip. Ancak Minogue'un yeni albümü Tension'ın ilk single'ı Padam Padam'ın Amerika'da beklenmedik bir başarı yakalamasıyla bu durum değişebilir.

Minogue'un plak şirketi BMG'nin Birleşik Krallık Kayıtları Kıdemli Başkan Yardımcısı Jamie Nelson, Variety'ye yaptığı açıklamada Padam Padam'ın başarılı olacağından her zaman "emin" olduklarını söyledi ama şarkının başarısının beklentilerini aştığını da itiraf etti.

Nelson, "Amerika'da albümle ilgili büyük bir heyecan var ve biz de bu hikayeyi sürekli olarak geliştirmeye devam edeceğiz" diye ekledi.


Independent Türkçe, E! Entertainment, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU