Beterböcek 2'nin setinden 70 kiloluk heykel çalındı

"Çalıntı heykelin adını üç kere söyledik ama bu denemeye rağmen geri gelmedi"

Brad Pitt'in şirketi Plan B, filmin yapımcılığını üstleniyor (Vermont State Police)

1988 yapımı Beterböcek'in devam filmi için 35 yıl sonra harekete geçilmişken setten hırsızlık haberi geldi.

ABD'nin Vermont eyaletinde polis, yaklaşık 70 kiloluk heykelin çalındığını cuma günü duyurdu. Esprili mesajda filme referansla "Çalıntı heykelin adını üç kere söyledik ama bu denemeye rağmen geri gelmedi" ifadesi kullanıldı. 

Polis, East Corinth bölgesindeki setten balkabağı süslemeli bir sokak lambasının çalındığını da duyururken bilgisi olanların kendilerine ulaşmasını istedi. 


Güvenlik görevlilerinin polise verdiği ifadeye göre, 14 Temmuz'da eski bir kamyonetle bölgeye gelen kimliği belirsiz kişiler sokak lambasını götürdü.

Heykelin de 13-17 Temmuz'da çalındığı tahmin ediliyor. Olayla ilgili henüz kimse yakalanamadı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Beterböcek 2'nin konusuyla ilgili henüz çok fazla ayrıntı paylaşılmasa da devam filmi uzun zamandır bekleniyordu.

Michael Keaton, Geena Davis ve Alec Baldwin'in başrollerini paylaştığı ve Tim Burton'ın yönettiği ilk film, yakın zamanda ölen bir çiftin eski evlerine taşınan aileyi korkutup kaçırmak için Beterböcek'le iletişime geçmesini konu alıyordu.

Eve taşınan ailenin anneyle kızını canlandıran Winona Ryder ve Catherine O'Hara da devam filmi için geri dönecek.

Beterböcek 2 için gösterim tarihi 2024'ün eylülünü işaret ediyor. 

Warner Bros. merakla beklenen devam filmi için oyuncu seçme çalışmalarına hızlı bir başlangıç yapmıştı. Daha önce ilk filmin yıldızı Michael Keaton'ın ikonik rolünü yeniden canlandıracağı ve Tim Burton'ın da filmi yönetmek üzere geri döneceği duyurulmuştu. Monica Bellucci'nin de Beterböcek'in eşi rolünü üstlendiğini açıklanmıştı.

Tim Burton'la ilişkisi magazin basınında manşet olan İtalyan oyuncu Bellucci, uzun zamandır beklenen bu devam filmine yeteneğini katacak tek büyük isim değil. Netflix'in hit dizisi Wednesday'in yıldızı Jenna Ortega da filmin kadrosuna katıldı. Ortega, film için Burton'la yeniden bir araya gelecek olan Winona Ryder'ın karakterinin kızını canlandıracak.
 

Independent Türkçe, New York Post, Fox28 Savannah

DAHA FAZLA HABER OKU