Margot Robbie ayaklarına duyulan hayranlığı yorumladı

Barbie'nin yıldızının ayakları, beyazperdede ilk kez odak noktası olmuyor

Başroldeki Margot Robbie'ye Ryan Gosling'in eşlik ettiği Barbie, 21 Temmuz'da gösterime girecek (Warner Bros)

Margot Robbie internetin ayaklarına takıntılı olduğunu biliyor ve bu ilgiyi umursamıyor.

Kendimi ilk kez Google'da arattığımda, hani Google'a bir şey yazarsınız ve geri kalanının ne olacağını tahmin eder ya... Daha önce kendimi Google'da aratmamıştım. Margot Robbie yazdım ve daha Robbie yazmayı bitirmeden önce Margot Robbie ayakları çıktı.

CinemaBlend'e konuşan Avustralyalı yıldız, bu durumu çok tuhaf bulduğunu ve şaşırdığını söyledi. 

Sonra tıkladım ve ayaklarıma yakınlaştırılmış resimler olduğunu, insanların ayaklarım hakkında yazdığını ve birinin ayaklarımın görüntülerinden bir video derlemesi yaptığını fark ettim.

"Vay canına, fark etmemiştim" diyen 33 yaşındaki oyuncu, "ikonik filmlerde oynadığı için şanslı olduğunu" vurgulayarak bu filmlerde ayaklarının da göründüğünü belirtti.

"İnsanların ayaklarım konusunda heyecan duyması gerçekten gururumu okşadı" diyen Robbie, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bence bu çok hoş. Gerçekten. Bu konuda garip hissetmiyorum. Aslında 'Bu çok güzel' diyorum.

Robbie'nin ayakları kısa bir süre önce Greta Gerwig'in yönettiği Barbie'de de hayranlarının dikkatini çekti. Filmin ilk fragmanı yayımlandığında, hayranları Robbie'nin ayağının yüksek topuklu pembe ayakkabısından çıktıktan sonra bile Barbie bebeğe özgü kavisi koruduğunu gösteren açılış sahnesi karşısında şaşkınlığa uğradı.

Robbie, yaptığı açıklamada, yakın çekim için 8 tekrar alındığını ve özel efekt kullanılmadığını söyledi.

33 yaşındaki aktris, "Yürüdüm, yerde küçük yapışkan parçalar vardı, ayakkabılar için çift taraflı bant, böylece onları çıkarırken ayağımdan çıkmayacaktı" diye açıkladı. 

Ve bir çubuğa tutunuyordum. Ama hepsi bu kadar. Sadece yürüdüm ve kameranın üzerindeki çubuğa tutundum.

Robbie'nin ayakları beyazperdede ilk kez odak noktası olmuyor. Martin Scorsese'nin 2013 yapımı Para Avcısı (The Wolf of Wall Street) filminde Robbie, stiletto'sunu kaldırıyor ve Leonardo DiCaprio'nun alnına bastırarak karakterinin yerdeyken kendisine doğru ilerlemesini engelliyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ardından Quentin Tarantino'nun Bir Zamanlar Hollywood'da (Once Upon a Time in Hollywood) filminde Sharon Tate'i canlandıran Robbie, bir sahnede beyaz botlarını çıkarıyor ve kirli, çıplak ayaklarını sinema salonunda öndeki koltuğa dayıyordu. 

James Gunn'ın 2021 yapımı İntihar Timi'indeyse (The Suicide Squad) Robbie'nin canlandırdığı Harley Quinn karakteri, yerden anahtarları almak ve kendini esaretten kurtarmak için ayaklarını kullanıyordu.


Independent Türkçe, Insider, Cinemablend

DAHA FAZLA HABER OKU