Extraction 2'nin yönetmeni, Chris Hemsworth'ün 21 dakikalık dövüş sahnesindeki sırrını açıkladı

"Chris'ten fedakarlık yapmasını istedik çünkü mücadele ne kadar büyük olursa zafer de o kadar görkemli olur"

Extraction 2, 16 Haziran'da Netflix'te yayımlandı (Netflix)

Russo Kardeşler'in Marvel projelerinde dublör koordinatörlüğü yapan eski dublör Sam Hargrave, devam filmi Extraction 2'nin yönetmeni olarak aksiyona dönüş yaptı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Netflix'te ilgiyle izlenen Extraction serisinin yönetmeni, filmdeki aksiyon sahnelerini ve Chris Hemsworth'ün diğer aksiyon kahramanlarından nasıl ayrıldığını açıkladı. 

Chris Hemsworth'ün Avustralyalı paralı asker Tyler Rake'i canlandırdığı filmde Olga Kurylenko, Golshifteh Farahani, Adam Bessa ve Daniel Bernhardt da rol alıyor.

Collider'dan Steve Weintraub'a konuşan yönetmen, serinin üçüncü filminin gelip gelmeyeceği sorusu üzerine şu cevabı verdi:

Doğrusunu söylemek gerekirse bunu söylemek için çok erken çünkü Wick filmlerinde de olduğu gibi izleyicinin nasıl tepki vereceğini bekleyip görmek gerekiyor.

İlk filmin başarılı olmasının ikincisinin daha başarılı olacağı anlamına gelmediğini hatırlatan Hargrave, "Bu kesin değil, değil mi? Umut ediyorsunuz ve iyi gidiyor ama kim bilir? İlk seferinde bize yardımcı olan bir pandemi yaşadık, bize yardımcı olmayan başka bir şey olabilir, yani asla bilemezsiniz" diyerek ekledi: 

Tyler Rake ve yolculuklarının devamı için iştahın güçlü olduğu kesin. Bu görmek ve bir parçası olmak istediğim bir şey ancak bunu söylemek için çok erken ve o kadar ileriye bakmamaya çalışıyorum.

Çok konuşulan 21 dakika süren tek planlık dövüş sekansı ve tren sahnesiyle ilgili olarak Sam Hargrave, bir şeylerin ters gitmesi ihtimaline karşı büyük bir çaba sarf ettiklerini anlattı.

Çünkü ıssız bir yerdeydik. En yakın hastane muhtemelen bir saat uzaklıktaydı. Yani her şey çok iyi planlanmış, çok iyi düşünülmüş olmalıydı. Tüm ekip üç hafta prova yaptık. Hedefimiz vardı, prova yapmıştık, hemen işe koyulduk ve 7 gün boyunca hiç aksamadan çekim yaptık.

Filmin başrol oyuncusu Chris Hemsworth'ün yumruk yemeye, vurulmaya ve süper kahraman olmadığını göstermeye istekli olmasının onu diğer kahramanlardan ayırdığını söyleyen yönetmen, "Bence onu Bruce Lee ve Jet Li gibilerinden ayıran şey, dövüş sanatları uzmanı olmaması" dedi.

Chris'ten fedakarlık yapmasını istedik çünkü mücadele ne kadar büyük olursa zafer de o kadar görkemli olur. Bu yüzden bunu hak etmesini istedik. Ve avluda, kafasının arkasına bir darbe aldığında ve yere düştüğünde, 'Olamaz, başarabilecek mi?' diye düşündük.


Independent Türkçe, Collider

DAHA FAZLA HABER OKU