Kelis, Bill Murray'yle ilişki yaşadığı söylentilerini ilk kez yanıtladı

Hayalet Avcıları'nın (Ghostbusters) yıldızı kısa süre önce, Kelis'in sahne aldığı iki Londra festivalinde görülmüştü

(Reuters/AP)

Kelis, Bill Murray'yle duygusal bir ilişki yaşadığı yönündeki dedikoduların dolaşmaya başlamasından bu yana ilk kez bu spekülasyonlara yanıt verdi.

Milkshake'le tanınan şarkıcı ve Bir Konuşabilse... (Lost in Translation) yıldızının beraber olduğunu öne süren haberlerin önceki günlerde çıkmasının ardından Kelis bu açıklamayı yaptı.

Ancak 43 yaşındaki Kelis, en son Instagram paylaşımına yorum yapan bir hayranına verdiği yanıtta alevleri daha fazla körüklemeyeceğini açıkça ortaya koydu.

Kelis'in hayranı şöyle yazdı:

Hanımefendi, bu Bill Murray iddialarına değinebilir misiniz acaba?!? Çünkü çok fenasın! Murray seninle nasıl başa çıkıyor?

Şarkıcıysa şöyle yanıt verdi:

Hahaha hayır bebeğim, hiç uğraşamam.

Haberlere göre Kelis ve 72 yaşındaki Murray son haftalarda birkaç kez toplum içinde beraber görüldü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fransız Postası'nın (The French Dispatch) yıldızı önceki haftalarda Londra'da Kelis'in sahne aldığı iki festivalde de görüldü. Murray geçen hafta sonu (3 Haziran) Londra'nın güneyinde düzenlenen Mighty Hoopla festivalinin yanı sıra bir önceki hafta sonu da Cross The Tracks adlı caz ve soul festivaline katılmıştı.

Cross The Tracks festivali sırasında çekilen bir fotoğrafta Kelis ve Murray, soul ve hip hop ikilisi Children of Zeus'tan müzisyen Konny Kon'la birlikte poz veriyor.

 

Children Of Zeus'un zavallı Konny'si, çiftin yanında fazlalık oluyor (ve fotoğraflardan kırpılıyor)
 

Hayranlar bu beklenmedik birlikteliğe ilişkin dedikodular karşısında şaşkınlıklarını dile getirirken, bir kişi de espriyi yaptı:

2023 bingo kartımda bu YOKTU.

Kelis'in eşi Mike Mora'nın Mart 2022'de 37 yaşında 4. evre mide kanserinden hayatını kaybetmesinden sonra bu spekülasyonlar ortaya atıldı.

Şarkıcının hayatını kaybeden eşinden iki çocuğunun yanı sıra eski eşi Nas'tan da bir oğlu var.

Öte yandan Murray iki kez evlendi. Oyuncunun, 1981 ile 1996 arasında evli olduğu Margaret Kelly'den Homer ve Luke adında iki oğlu var. Murray daha sonra 1997'de Jennifer Butler'la evlendi ama çift 2008'de ayrıldı.

Murray'nin 2021'de 54 yaşında ölen kostüm tasarımcısı Butler'dan Caleb, Jackson, Cooper ve Lincoln adında oğulları dünyaya geldi.

The Independent yorum için Murray'nin temsilcileriyle temasa geçti ancak henüz yanıt alamadı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU