72 yaşındaki Bill Murray, kendinden 29 yaş küçük şarkıcıyla "beraber"

"Her ne kadar olası görünmese de aralarındaki büyük yaş farkına rağmen eğleniyorlar"

Bill Murray'nin son filminin çekimleri, setteki kadınları rahatsız ettiği gerekçesiyle durdurulmuş, deneyimli oyuncu prodüksiyonun "fikir ayrılıkları" nedeniyle askıya alındığını iddia etmişti (AP/Instagram)

Hollywood yıldızı Bill Murray, 2003'te ortalığı kasıp kavuran şarkısı Milkshake'le ünlenen Kelis'le aşk yaşıyor.

The Sun'ın aktardığına göre 43 yaşındaki şarkıcı ve 72 yaşındaki oyuncuya yakın kaynaklar, çiftin aynı otelde birlikte görüldüklerini ve ilk kez ABD'de tanıştıktan sonra "yakınlaştıklarını" söyledi.

Habere göre, Murray'nin geçen hafta sonu Güney Londra'daki Mighty Hoopla Festivali'nde şarkıcının performansını izlemesinin ardından ikili arasında aşk dedikoduları alevlendi. 

The Sun'a konuşan kaynak, çiftin çiçeği burnunda ilişkisiyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

Daha önce Amerika'da buluştular, bu da sektördeki insanların konuşmasına neden oldu. Şimdi de Londra'da buluşuyorlar.

Hem Kelis hem de Murray'nin yakın zamana dek yas döneminde olduğunu ifade eden kaynak, ikilinin arasında ortak bir bağ olduğunu öne sürdü. Kelis, eşini 2022'de kaybetmişti. Murray'nin eski eşi Jennifer Butler da 2021'in başında yaşamını yitirmişti.

Her ne kadar olası görünmese de ikisi de bekar ve aralarındaki büyük yaş farkına rağmen eğleniyorlar.

Bill Murray, nisanda rol arkadaşı Richard Dreyfuss'a cam kül tablası fırlatmakla ve filmin kadın yapımcısını tehdit etmekle suçlanmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yönetmen koltuğunda Aziz Ansari'nin oturduğu filmin çekimleri, sette yaşanan tatsız olaylar nedeniyle askıya alınmıştı. 

Murray 1981'den 1996'ya kadar Margaret Kelly'yle evliydi. Bir Konuşabilse'nin (Lost in Translation) yıldızı ardından Jennifer Butler'la evlendi. Çiftin 11 yıllık evlilikleri Butler'ın Mayıs 2008'de ünlü oyuncuyu sadakatsizlik, aile içi şiddet, uyuşturucu ve alkol bağımlılığıyla suçlaması üzerine sona erdi.

Kelis, daha önce Nas'la evliydi ancak 2009'da rap'çiyi evlilikleri sırasında kendisini duygusal ve fiziksel olarak istismar etmekle suçlayarak boşanma davası açtı.

ABD'li şarkıcı, 2014'te Mike Mora'yla evlendi. Ancak Mora, 4. evre mide kanseriyle mücadelesinin ardından geçen martta 37 yaşında hayatını kaybetti.


Independent Türkçe, Page Six, The Sun

DAHA FAZLA HABER OKU