İzleyiciler Netflix'in yeni filmine bayıldı: "Gözden kaçmış bir cevher"

Film aralarında Kanada, Avustralya, Almanya ve İtalya'nın da bulunduğu birçok ülkede en çok izlenenler arasına girdi

Toskana'nın yönetmeni Mehdi Avaz imzasını taşıyan filmde Christopher, Inga Ibsdotter Lilleaas ve Christine Albeck Børge rol alıyor (Netflix)

Netflix, filmlerini çok fazla pazarlama çalışması yapmadan yayımlaması ve sadece izleyicilerin tepkisini gözlemlemesiyle biliniyor. Danimarka yapımı Güzel Hayat (A Beautiful Life) da platformun aynı yaklaşımı takındığı filmlerden biri. Ancak Güzel Hayat, herhangi bir tanıtım ya da reklam yapılmamasına rağmen platformun listelerinde yükselmeye başladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Film, sıra dışı bir sese sahip olan Elliott adlı genç bir balıkçıyı konu alıyor. Tanınmış bir müzik menajeri tarafından keşfedilen Elliott menajerin kızıyla tanışır ve albüm çalışmalarına başlıyor. Elliott, bu yeni ilişkinin yanı sıra hayatının fırsatı olacak bu şansı en iyi şekilde değerlendirmek için geçmişteki mücadeleleriyle de başa çıkmak zorunda kalıyor.

Film, başrol oyuncusu ve müzisyen Christopher tarafından bestelenen ve söylenen birbirinden güzel şarkılarla dolu. Danimarkalı pop yıldızının parçaları, filmin hikayesine mükemmel bir şekilde uyuyor ve her bir olay örgüsünün duygusal etkisini artırıyor.

Film şu anda aralarında Kanada, Avustralya, Almanya ve İtalya'nın da bulunduğu birçok ülkede en üst sıralarda yer alıyor. İzleyicilerden de olumlu yorumlar alan ve "gözden kaçmış bir cevher" olarak nitelendirilen Güzel Hayat, şu anda Rotten Tomatoes'ta 50'den fazla değerlendirmeye dayanarak 100 üzerinden ortalama 90 puan aldı.

Çökmüş insanlar ve yıkılmış insanlıkla ilgili o kadar çok film var ki... Olumlu ve sevimli bir film izlemekten mutlu oldum.

Bir diğer izleyiciyse şöyle yazdı:

Bunu izleyin. 5 yıldız vermek istiyorum, gözden kaçmış, kalp kırıcı ve iyi üretilmiş bir hikaye. Aynı zamanda sadece üç bölüm olması gereken 8 bölümlük sayısız Netflix dizisinin TAM tersi.

Üçüncü bir izleyici de filmden övgüyle bahsetti ve şu ifadeleri kullandı:

Romantik filmleri pek sevmem ama bu farklıydı. Ham, dinlendirici ve kendinizden bir parça bulabileceğiniz bir film. Kendimi iyi hissetmemi sağladı.... Bu kolay bir iş değil.

Güzel Hayat, halen Netflix'te yayında.


Independent Türkçe, Gamesradar, Screenrant

DAHA FAZLA HABER OKU