Emily Blunt kızlarının oyuncu olmasını istemediğini açıkladı

"İnsanlar bana 'Kızım oyuncu olmak istiyor' dediğinde 'Sakın yapma!' demek istiyorum"

Emily Blunt'in fotoğraflarını Tom Schirmacher çekti (Harper's Bazaar)

Emily Blunt, iki kızının kendisinin ayak izlerini takip etmesini istemediğini açıkladı. Ödüllü oyuncu, kızlarının oyunculuk yapmasıonı istemediğini çünkü sektörün kadınlar için "büyük hayal kırıklığı" yaratabileceğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Harper's Bazaar'ın Britanya edisyonunun kapağını süsleyen 40 yaşındaki aktris, kadınların erkeklere göre çok daha fazla dış görünüşleriyle yargılandığını ve kendisinin de buna "katlanmak" zorunda olduğunu söyledi.

Sessiz Bir Yer (A Quiet Place) serisinde birlikte rol aldığı aktör ve yönetmen John Krasinski'yle 2010'da evlenen Blunt, Hollywood'daki büyük başarısının çocukları için hâlâ heyecan verici olmadığını ve kendisini şöhretiyle "tamamen bağlantısız" hissettiğini de sözlerine ekledi.

Kendimi bir reklam panosunda gördüğümde, onunla tam bir ayrışma yaşıyorum... 'Bu da kim?' Ve çocuklarımın da aynı şeyi yaptığını görebiliyorum: 'Ah, işte annem' diyebilirler ama bu onlar için heyecan verici değil. Onlar için heyecan verici olan, onları okuldan alıp yüzmeye götürebildiğim zamanlar.

Ünlü oyuncu, kendi Hollywood deneyimleri nedeniyle kızları oyunculuk yapmak isteyenlerin cesaretini kırmaya çalıştığını da sözlerine ekledi.

İnsanlar bana 'Kızım oyuncu olmak istiyor' dediğinde geriliyorum ve 'Sakın yapma!' demek istiyorum. Çünkü bu zor bir sektör ve büyük hayal kırıklığı yaratabiliyor. Pek çok insan size olayları kişisel algılamamanızı söylüyor ama bu tamamen kişisel, özellikle de nasıl göründüğünüze göre değerlendiriliyorsanız. Yani işin bu tarafına katlanmak zorundasınız.

Oppenheimer'daki rolünü anlattı: "Kolay bir kadın değildi"

Britanyalı oyuncu, Christopher Nolan'ın merakla beklenen filmi Oppenheimer'da rol alıyor. Blunt, filmdeki rolüyle ilgili "Kolay bir kadın değildi" dedi ve ekledi: 

Kesinlikle 1950'lerin ev kadını hayaline uymuyordu ama yine de kendisini Los Alamos'ta bir ütü masasının önüne hapsedilmiş olarak buldu, bu da onu çıldırtmış olmalı. Onu oynamayı çok ilginç buldum çünkü kendisi de büyük bir bilim insanıydı ama yaşadığı dönem tarafından sınırlandırılmıştı.


Independent Türkçe, Harper's Bazaar, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU