Euphoria'nın yıldızı dizideki çıplak sahnelerle ilgili konuştu: "Babam odadan çıkıp gitti"

25 yaşındaki oyuncu, sapıkların ve trollerin sürekli çıplak sahnelerini paylaşıp küçük kuzenleri de dahil olmak üzere akrabalarını etiketlemelerinden şikayetçi

The Sun'a konuşan 25 yaşındaki oyuncu, "Diğer kızlardan önce memelerim vardı ve bu nedenle dışlandığımı hissettim" demişti (HBO)

Sydney Sweeney, HBO dizisi Euphoria'daki rolüne babasının tepkisinin pek de olumlu olmadığını söyledi.

NBC'de yakında yayımlanacak röportajda Sweeney, dizi ekranlara gelmeden önce ailesine rolüyle ilgili neler söylediğini açıkladı. 

Willie Geist'in konuğu olan Sweeney, "Annem o sırada beni sette ziyaret etti, dolayısıyla hikayeyi biliyordu ve onunla bu konuda çok konuşmuştuk, babamlaysa konuşmamıştık" dedi. 

Evet, babamı hazırlamadım. Hem de hiç.

Euphoria'da Sweeney, popüler lise öğrencisi Cassie Howard'ı canlandırıyor. Dizi, bir grup lise öğrencisinin uyuşturucu, seks ve ergenlik dönemlerini merkeze alıyor. Sweeney'nin rol arkadaşları arasında Zendaya, Jacob Elordi Maude Apatow, Barbie Ferreria ve Alexa Demie de var.

Demek istediğim, bu konuyu nasıl açarsınız ki? Ayrıca babamla genellikle iş hakkında konuşmuyoruz. Baba-kız gibi konuşuyoruz. Bana söylemeden ailesiyle birlikte diziyi izlemeye karar vermiş.

Sweeney sözlerini şöyle sürdürdü: 

Babam ve büyükbabam diziyi kapatıp odadan çıktı.

Onların olumsuz tepkilerine rağmen Sweeney, büyükannesinin farklı bir bakış açısı olduğunu anlattı.

O benim büyük bir hayranım. Onu dünyanın dört bir yanındaki setlerime getiriyorum ve figüran yapıyorum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sam Levinson tarafından yaratılan dizinin ikinci sezonu Ocak 2022'de prömiyerini yaptı. HBO yöneticisi Francesca Orsi'nin mayısta Deadline'a yaptığı açıklamaya göre, üçüncü sezon yazarların grevi nedeniyle ertelendi. 

Amerikalı oyuncu, sapıkların ve trollerin sürekli olarak çıplak sahnelerini paylaştıklarını, küçük kuzenleri de dahil olmak üzere aile üyelerini etiketlediklerini ve bunun berbat olduğunu söylemişti.

Sweeney bugünlerde, 2016'da Rusya'nın seçimlere müdahalesi hakkında medyaya bilgi verdiği için hapse atılan NSA çevirmeni Reality Winner'ın gerçek hikayesini anlatan HBO'nun son projesi Reality'nin tanıtımını yapıyor.


Independent Türkçe, Insider, TMZ

DAHA FAZLA HABER OKU