83 yaşında baba olmaya hazırlanan Al Pacino, 29 yaşındaki sevgilisinden DNA testi istedi

Usta oyuncunun "birini hamile bırakabileceğine inanmadığı" ortaya çıktı

Usta oyuncunun biri 33 diğer ikisi 22 yaşında olmak üzere üç çocuğu var (AP/Instagram)

83 yaşındaki Al Pacino, bu hafta 29 yaşındaki kız arkadaşı Noor Alfallah'ın 8 aylık hamile olduğunu ve bebek beklediklerini açıklayarak dünyayı şoke etmişti. Ancak Pacino ve Alfallah'ın ilişkilerine ve hamileliğe dair yeni iddilar ortaya atıldı.

Pacino'nun "birini hamile bırakabileceğine inanmayı reddettiği" ileri sürülürken, Alfallah'ın hamileliğini sadece iki ay önce öğrenerek doğum öncesi DNA testi talep ettiği belirtildi. Usta oyuncunun ayrıca Noor Alfallah'la ilişkisinin çoktan bittiğine inandığına dair yeni iddialar ortaya atıldı.

Hamileliği 6. ayda öğrenmiş

Pacino ve Alfallah'a yakın bir kaynak, önceki gün Daily Mail'e açıklama yaparak, "birbirlerine çok aşık" çiftin hamilelikten dolayı çok mutlu olduklarını öne sürmüştü. Çifte yakın kaynak ayrıca Alfallah'ın "servet avcısı" olduğu ve yıllardır bebek istediğini söylediği iddialarına da karşı çıkmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak TMZ, Kadın Kokusu'nun (The Scent Of A Woman) yıldızının, "bir erkeğin bir kadını hamile bırakmasını engelleyen tıbbi sorunlar nedeniyle" çocuğun kendisinden olduğuna inanmadığını yazdı.

Pacino'nun bebeği ancak Alfallah 6 aylık hamileyken öğrendiği ve bu durum karşısında "şoke olduğu" da iddia ediliyor. Ayrıca 29 yaşındaki prodüktörün, bebeğin babasının gerçekten Pacino olduğunu doğrulayan DNA testini yapmayı kabul ettiği de ileri sürülüyor.

ins.JPG
Alfallah'a yakın bir kaynak, Hollywood yapımcısının Pacino'yla pandemiden beri görüştüğünü söylemişti (Instagram)


Çiftin birlikteliği, aktörün "ilişkinin uzun zaman önce bittiğini düşündüğü" haberlerinin yayılmasıyla bir kez daha manşetlere taşınmış oldu.

"Al Pacino kandırıldı"

Showbiz411'e konuşan kaynaklar Pacino'nun Alfallah tarafından "kandırıldığını" iddia etti ve ekledi: 

Al Pacino'nun daha fazla çocuk sahibi olmak istemediğini biliyordu, ilişkileri yok, bu bir karmaşa.

Kaynaklar, sevgilisinin ilk 11 hafta boyunca Pacino'ya hamilelikten bahsetmediğini de iddia etti.

Alfallah'ın, ünlü oyuncunun Beverly D'Angelo'dan olan 22 yaşındaki kızı Olivia'yla iyi arkadaş olduktan sonra Pacino ile yakınlaştığı söyleniyor.

Alfallah, daha önce efsane rock grubu Rolling Stones'un 79 yaşındaki solisti Mick Jagger ve milyarder Nicolas Berggruen'le de aşk yaşamıştı.


Independent Türkçe, Daily Mail, TMZ

DAHA FAZLA HABER OKU