Ünlü çift mutlu evliliklerinin sırrını açıkladı

32 yaşındaki Rita Ora ve 47 yaşındaki Taika Waititi, eğlence dünyasının en güçlü ve başarılı çifti olarak anılmaya başladı

Ünlü çift, Ora'nın 5 yıl sonra çıkaracağı ilk albümü öncesinde, yaratıcı işbirlikçiler olarak birlikte yaşadıkları hayatı anlattı (Robbie Fimmano/Vogue)

Rita Ora ve Taika Waititi, ocakta nikah masasına oturduklarını doğrulayarak ilk kez birlikte bir kapak çekiminde yer aldı. Yeni evliler, Vogue'un Avustralya edisyonu için kemera karşısına geçti ve samimi açıklamalarda bulundu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çift röportajda başarılı evliliklerinin sırrının birbirlerine zaman ayırmak olduğunu açıkladı.

Waititi, "Evlilik ve ilişkilerin püf noktası, birlikte takılmak istediğiniz kişiyi bulmak ve bunu doğru yaptığınızdan emin olmak" dedi.

32 yaşındaki Kosova asıllı Britanyalı pop yıldızı da şunları ekledi:

Bu, bazı şeylerden fedakârlık etmek ve birbirinize zaman ayırmakla ilgili, özellikle de ilişkide iki meşgul insan varsa... Eğer birini gerçekten önemsiyorsanız bunu çözersiniz.

47 yaşındaki ödüllü yönetmen, Rita Ora'nın yanındayken kendini "rahat ve huzurlu" hissettiğini de itiraf etti.

En iyi arkadaşımla bir şeyler yapmak benim için rahatlatıcı oluyor. Birbirimize karşı daha rahatız ve şakalaşabiliyoruz ama gerektiğinde de ciddileşebiliyoruz.

Bu arada Rita Ora, gelecek ay yayımlanacak yeni albümü You & I'ın arkasındaki "en büyük ilham kaynağının" eşi Taika Waititi olduğunu açıkladı.

Rita Ora, eşi Waititi'yle birlikte kamera karşısına geçerek Vogue için çektirdikleri fotoğraflar için şu ifadeleri kullandı:

Bence bu fotoğraflar uzun süre saklanacak. Arkadaş ve partner olarak aramızdaki gerçekliği yakalamak istedim. Zamanda bir anı yakalamak.

Çift, Waititi'nin Los Angeles'ta ev sahipliği yaptığı barbekü partisinde, aktör Robert Pattinson tarafından tanıştırılmış ve uzun yıllar arkadaş kalmıştı. 


Independent Türkçe, Daily Mail, Vogue

DAHA FAZLA HABER OKU