Deadpool'un yaratıcısından kafa karıştıran Wolverine açıklaması

Ryan Reynolds, Hugh Jackman'ın Deadpool 3'te Wolverine rolüyle geri döneceğini söylemişti

Deadpool 3'ün çekimleri devam ediyor ve 8 Kasım 2024'te vizyona girmesi planlanıyor (20th Century Fox)

Deadpool 3'ten haber var... Deadpool'un yaratıcısı Rob Liefeld sevilen serinin yeni halkasının, izleyicilerin beklediğinden çok farklı bir film olabileceğini ima etti.

Wade Wilson kenara mı itiliyor?

Liefeld'in açıklamaları, Deadpool 3'ün baş karakteri Wade Wilson'ın kenara itilebileceği ve Wolverine'in öne çıkabileceğini gösteriyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Deadpool serisinin üçüncü filmle devam edeceği Eylül 2022'de duyurulmuştu. Serinin yıldızı Ryan Reynolds, Hugh Jackman'ın Wolverine rolüyle geri döneceğini açıklayarak izleyicileri şoke etmişti.

Bu sadece Deadpool 3'ün resmi olarak Marvel Sinematik Evreni'nin bir parçası olduğu anlamına gelmekle kalmadı, aynı zamanda Wolverine'in onlarca yıl sadece X-Men serisinde göründükten sonra Deadpool'a katılacağı anlamına geldi.

Logan'ın soru geçerliliğini yitiriyor mu?

Bu durum Deadpool 3'ün, 2017 yapımı Logan'ın tatmin edici sonuyla oynayacağı endişelerine yol açtı. Ancak Reynolds, Jackman ve Deadpool 3'ün yönetmeni Shawn Levy, hayranlara Logan'a dokunulmayacağı ve bu filmin Wolverine'le yeni bir yöne gideceği konusunda güvence verdi.

Bu endişelerin giderilmesine rağmen Deadpool'un yaratıcılarından Rob Liefeld, sosyal medyada "Deadpool 3'ün Wade'i merkeze alan bir filmden çok bir Wolverine filmi olduğu" yorumunu yaptı.

Öte yandan Liefeld, Deadpool 3'te yazar, yönetmen ve hatta yapımcı olarak yer almıyor. Bu da Deadpool'un kendi filminde bir yardımcı karaktere dönüşmesinin yüksek bir ihtimal olmadığı anlamına geliyor. 

Benzer şekilde, filmin adının hâlâ Deadpool 3 olduğu hatırlatmak gerekiyor. Marvel Stüdyoları, nadiren filmin hikayesini, temasını veya baş karakterini mekeze almayan bir isme sahip film üretiyor.

Bununla beraber Deadpool 3'ün yine de iki karakter arasında geçen bir ekip hikayesi olarak ilerleyebileceği ifade ediliyor. 

Shawn Levy'nin yönettiği Deadpool 3'te Ryan Reynolds'la Hugh Jackman'ın yanı sıra Morena Baccarin, Leslie Uggams, Karan Soni, Brianna Hildebrand, Shioli Kutsuna, Emma Corrin ve Matthew Macfadyen rol alıyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, MovieWeb

DAHA FAZLA HABER OKU