Erdoğan Kısıklı'da konuştu: Bugün kazanan sadece Türkiye'dir

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Hiç kimse Türkiye'ye parmak sallayamaz. Terör örgütünden karanlık mahfillerine herhangi bir aracı ayağımıza dolayamaz. Hiç kimse milletimizin bir, iri, diri, kardeş olma hep birlikte Türkiye olma azmini kıramaz" ifadelerini kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kısıklı'daki konutunun önünde açıklama yapıyor.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Biz İstanbul'u çok seviyoruz. İstanbul aşığıyız, İstanbul'la yola çıktık, İstanbul'la yola devam ediyoruz. Maşallah, bugün Kısıklı bir başka. Üsküdar bir başka ve İstanbul bir başka.

Değerli dava ve yol arkadaşlarım sizleri en kalbi duygularımla, hürmetle, muhabbetle selamlıyorum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Seçim sonuçları bir kez daha göstermiştir ki hiç kimse bu ülkenin kazanımlarına göz dikemez.

Yüzde 1 oyu olmayan partilere 40 vekil verdi. 129’a düştü CHP. Böylece kaybettiği vekiller sebebiyle CHP bunu, bay bay bay Kemal'e hesabını soracaktır.

Bugün kazanan sadece Türkiye'dir.  2024'teki yerel seçimlerde İstanbul'u kazanmaya hazır mıyız?

Cumhurbaşkanı Erdoğan "balkon konuşmasını" Külliye'den yapacağını duyurdu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11 ildeki depremzedelere teşekkür ederek, "Onlar konteynerlerde, çadır kentlerde oylarını gittiler, büyük bir vakurla kullandılar. Allah onlardan razı olsun. Rabbim beterinden korusun. Söylediğim gibi inşallah bir yıl içinde de kalıcı konutları halledeceğiz" ifadelerini kullandı.

Alandaki vatandaşlara, "Şöyle haykıralım, tüm Türkiye duysun. Üsküdar bunu yapar, kaldıralım elleri. Hazır mıyız?" diye seslenen Erdoğan, "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız" ifadelerini katılımcılarla birlikte tekrarladı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU