Tom Cruise çekimleri bırakıp rol arkadaşını köpekbalıklarıyla yüzmeye götürmüş

"Tom Cruise'la hep dalga geçiyorum"

Serinin 6. filmi olan Görevimiz Tehlike: Yansımalar'da Tom Cruise, Simon Pegg, Rebecca Ferguson ve Ving Rhames başrollerde yer alıyor (AP)

Simon Pegg, Görevimiz Tehlike'deki (Mission Impossible) rol arkadaşı Tom Cruise'un "saçma süperstar hayatıyla" nasıl dalga geçtiğini açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2006 yapımı Görevimiz Tehlike III filminde rol alırken Cruise'la yakın arkadaş olan 53 yaşındaki komedyen, Hollywood yıldızının erişebildiği şeylerin sınırının olmadığını anlattı. 

BBC'nin radyo programına konuk olan Pegg, ünlü oyuncunun şöhretine atıfta bulunarak "Onunla hep dalga geçiyorum" dedi ve Cruise'la birlikte Güney Afrika'da çekim yaparken yaşananları dile getirdi.

Sabah dağda çekim yapıyorduk ve sonra aniden köpekbalıklarıyla yüzmek istediğine karar verdi. Bizi helikopterle Güney Afrika'nın deniz kenarındaki bir bölgesine uçurdu, onunla bu özel geziyi yaptık ve köpekbalıklarıyla daldık. Tam bir Tom Cruise günüydü.

Britanyalı komedyen, Scientology tarikatı üyesi olan Cruise'a özel hayatı ya da kişisel inançları hakkında soru sormamaya özen gösterdiğini söyledi.

Hayır, ona bu tür şeyler sormuyorum. Onunla ilişkim çok basit ve dostane. Biz arkadaşız.

Top Gun'ın yıldızına dünyanın dört bir yanından yağdırılan övgüler hakkında da konuşan Pegg, Cruise'un yerinde kendisi olsa bununla başa çıkamayacağını söyledi.

O bunu seviyor... Ona enerji veriyor ve onu teşvik ediyor. Ben olsam bunu çok stresli ve bunaltıcı bulurdum ve bir nevi geri çekilmek isterdim.

Pegg ayrıca ilk Görevimiz Tehlike filminin setinde başlayan alkol problemi ve depresyon hakkında da konuştu. 

Hayatınızda böyle bir şey olduğunda çok sinsi oluyorsunuz. Kimse fark etmeden bunu nasıl yapacağınızı düşünüyorsunuz çünkü sizi ele geçiriyor ve durdurulmamak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Ama sonunda saklanamayacak bir noktaya geldi ve neyse ki o zaman en dipten kurtulmayı başardım.

Pegg, kült durum komedisi Spaced'in yanı sıra Zombilerin Şafağı (Shaun Of The Dead), Sıkı Aynasızlar (Hot Fuzz) ve Dünya'nın Sonu (The World's End) gibi filmlerle tanınıyor. Ayrıca Cruise'la birlikte Görevimiz Tehlike serisi de dahil olmak üzere gişe rekorları kıran büyük filmlerde rol aldı.


Independent Türkçe, Daily Mail, Evening Standard

DAHA FAZLA HABER OKU