Skarsgård, Succession'daki karakterinin Elon Musk'la karşılaştırılmasını yorumladı

Oyuncu yeni bir röportajda karakterinin "eksantrikliğinden" bahsetti

(Graeme Hunter/HBO)

Alexander Skarsgård, Succession'daki tuhaf teknoloji milyarderinin ilham kaynağı hakkında konuştu.

İsveçli aktör, son sezonunun 7. bölümü yeni yayımlanan dizide, Waystar Royco'yu satın almaya çalışan GoJo şirketinin başındaki isim Lukas Matsson'ı canlandırıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Karakter en hafif tabirle eksantrik: Yarım litrelik donmuş kanını ilişki yaşadığı bir çalışanına bloklar halinde gönderir ve iş görüşmelerinin ortasında taşlara işemekten çekinmez.

Öte yandan Musk, olağandışı davranışları sebebiyle yıllar boyunca pek çok kez manşetlere çıktı. Çocuklarından birine X AE A-XII adını vermek ve Mars'ta bir insan kolonisi inşa etmeyi planlamak, bu davranışlardan bazıları.

Entertainment Tonight'a verdiği yeni röportajda Skarsgård'a, Matsson'ın Spotify'ın CEO'su Daniel Ek ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk'la kıyaslanması hakkında ne düşündüğü soruldu.

Aktör, "Teknoloji sektöründeki birçok devden ilham aldım" dedi.

Ama bu bir karışım, çeşitli figürlerden ilham aldım ve sonra açıkça, Lukas'ın temelini oluşturmak için diğer bazı bileşenler ve fikirler serpiştirdim.

Lukas'ın söz konusu isimlerle paylaştığı bir kendine haslık ve eksantriklik kesinlikle mevcut, ama tek bir bireyden esinlenilerek kurgulanmadı.

Matsson'ın "bu sezon nereye varacağı" sorulduğunda, Skarsgård belirsiz ifadeler kullandı ve devralma anlaşmasının gerçekleşip gerçekleşmeyeceği hakkında herhangi bir ipucu vermeyi reddetti.

Bu sezon, Lukas ait olduğu yere varıyor.

The Independent'ın son bölüme dair özetini buradan, Succession'ın toksik erkekler dünyasında Skarsgård'ın Matsson karakterinin düştüğü ürpertici seviye hakkındaki yazısını buradan okuyabilirsiniz.

Succession'ı seviyorsanız, The Independent'ın izlemeye değer diğer dizi önerilerine buradan göz atabilirsiniz.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv

Independent Türkçe için çeviren: Deniz Sutaş

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU