Backstreet Boys'a Hindistan'da Bollywood karşılaması yapıldı

Nick Carter, "Mumbai'deki bu otele vardığımızda güzel bir sürprizle karşılaştık" dedi

10 yıl önceki ziyaretinin ardından ilk kez Hindistan'a giden Backstreet Boys, Mumbai'deki bir otelde Bollywood tarzında görkemli bir şekilde karşılandı.

DNA Dünya Turnesi kapsamında ülkeyi ziyaret eden Amerikalı grup, büyük bir ilgiyle beklenen konserini 4 Mayıs Perşembe günü Mumbai'de gerçekleştirdi.

Grup üyesi Nick Carter, konserlerinden hemen önce, coşkulu otel personelinin grubu en sevilen şarkıları eşliğinde dans ederek karşıladığı bir video paylaştı.

Carter, "Tüm kariyerimde ilk kez böyle bir şey görüyorum. Otel çalışanları harika bir remiks çalarken dans ediyor" yorumunu yaptı.

Carter, paylaşımıyla beraber şunları yazdı:

Hindistan'ın Mumbai kentindeki bu otele vardığımızda güzel bir sürprizle karşılaştık.

Otel personeli tüm şarkılarımızı remiksleyerek eksiksiz bir Bollywood tarzı dans hazırlamış. Sanırım gerçekten dünyanın her yerinde hayranlarımız var.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Viral video sosyal medyada 1 milyondan fazla kişi tarafından paylaşıldı.

Perşembe günü Backstreet Boys, Mumbai'deki Jio World Gardens'ta kapalı gişe düzenlenen konserde 12 bin hayranının karşısında performans sergiledi.

Grup, şık deri ceketlerden ışıltılı payetli takımlara ve bembeyaz kıyafetlere kadar çeşitli kostümler giydi ve her kostüm değişimine farklı bir sahne tasarımı eşlik etti.

Konser, "Don't Go Breaking My Heart"ın ardından "Larger Than Life"ın piroteknikle ve konfeti toplarıyla tamamlanan çarpıcı performansıyla sona erdi.

Backstreet Boys'un Hindistan'daki bir sonraki ve son durağı Yeni Delhi'ydi. Grup, 5 Mayıs Cuma günü başkentte sahne aldı.

DNA, Backstreet Boys'un 9. stüdyo albümü. Albüm ilk olarak 23 Ocak 2019'da Japonya'da, 25 Ocak 2019'da ise diğer ülkelerde yayımlandı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU