Jennifer Lopez'in annesinden itiraf: "Onun için 20 yıl dua ettim"

J-Lo'nun annesi Guadalupe Rodríguez, konuk olduğu programda, "Tekrar bir araya geleceğinizi biliyordum" dedi

53 yaşındaki Jennifer Lopez, toplam 4 kez evlendi, iki kere de nişanlandı (NBC/Today)

Jennifer Lopez'in annesi, kızının Ben Affleck'e geri döneceğini bildiğini iddia etti. Dün Lopez ve annesi Guadalupe Rodríguez, NBC'nin Today programına katılarak şarkıcının Affleck ile yeniden alevlenen aşkı hakkında açıklamalarda bulundu. 

Röportajın sonuna doğru sunucu Savannah Guthrie, Rodríguez'i de sohbete dahil etti. Rodríguez, röportaj sırasında Lopez'e "Her zaman tekrar bir araya geleceğinizi biliyordum çünkü 20 yıl boyunca dua ettim" dedi. Lopez annesine şakacı bir göz devirmeyle tepki verdi ve programın diğer sunucusu Hoda Kotb'a dönerek "Devam edelim" dedi. 

'Ben harika bir baba figürü'

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

J-Lo röportajın başlarında, 2021'de Affleck'le yeniden bir araya gelmelerini konu alan This Is Me... Now albümünün tanıtımını da yaptı. 

"Son 20 yıldır inanılmaz bir yolculuğa çıktım ve çok büyüdüğümü düşünüyorum" diyen Lopez, sözlerini şöyle sürdürdü: 

Bence albümler gerçekten de zaman içindeki o anları yakalamakla ilgili. This is Me... Then'de hayatınızın aşkına aşık olma anını yakalamıştım.
 

Röportaj sırasında Lopez, Affleck'in 15 yaşındaki ikizleri için bir 'baba figürü' olduğundan da övgüyle bahsetti:

Onlar için harika bir baba ve baba figürü. Kendi üç güzel çocuğu var, bir de biz varız ve o harika biri. Bunun ne demek olduğunu ve ne anlama geldiğini gerçekten çok iyi biliyor. Onu çok seviyorlar. Takdir ediyorlar ve ben de öyle.
 

bennifer.jpeg
50 yaşındaki Affleck, Drew Barrymore'un programında Lopez için "O dünyadaki en muhteşem kadın" dedi (AP)


Çift 2001'de Gigli'nin setinde tanıştı ve kısa bir süre sonra çıkmaya başladı. Lopez ve Affleck o yılların en gözde Hollywood çiftlerinden biriydi. Aynı yıl nişanlandılar ama 2004'te nişanı bozarak ayrılık kararı aldılar. 

Neredeyse 20 yıl sonra yeniden bir araya gelen çift, 2022'de hem Las Vegas hem de Riceboro, Georgia'da düzenlenen iki törenle evlendi. Lopez ve Affleck, Marc Anthony ve Jennifer Garner'la önceki evliliklerinden beş çocuklarına da birlikte ebeveynlik yapıyor. Lopez'in Anthony'den iki çocuğu var: 14 yaşındaki ikizler Emme ve Maximilian. Affleck'inse Garner'dan 16 yaşındaki Violet, 13 yaşındaki Seraphina ve 10 yaşındaki Samuel olmak üzere üç çocuğu bulunuyor.
 

Independent Türkçe, Insider, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU