Doğum gününde Gandalf gibi giyinen genç, Ian McKellen'la karşılaştı

"Biri gelip bizim Gandalf'ımızın gerçek Gandalf'la tanışmak isteyip istemediğini sordu"

Ben Coyles,"Ian McKellen'ın kıyafeti onayladığını düşünüyorum. Hatırladığım kadarıyla özel bir şey söylemedi ama gülümsemesi çok şey ifade etti. Çok neşeli görünüyordu" dedi (TikTok/scarletlearmonth-Kolaj: Daily Mail)

Doğum gününde Yüzüklerin Efendisi (Lord of the Rings) kahramanı Gandalf gibi giyinen genç, efsane film serisinde karaktere hayat veren Sör Ian McKellen'la karşılaştı. İkilinin görüntüsü, TikTok'ta viral oldu.

13 Nisan'da 22 yaşına giren Ben Coyles, doğum gününü arkadaşlarıyla Birleşik Krallık'ın Bristol kentinde kutladı. Arkadaşlarıyla bölgedeki pubları gezen Coyles, mekanlardan birine giderken dünyaca ünlü oyuncu McKellen'a denk geldi.
 


Coyles'un arkadaşı Felix Spencer, yerel gazete Lancashire Telegraph'a yaptığı açıklamada "Hem Ben adına hem de bu heyecan verici olayın bir parçası olduğum için son derece mutluyum" dedi.

Spencer, 83 yaşındaki yıldızla karşılaşmalarını şöyle anlattı:

Ziyaret edeceğimiz pub'lardan birine giderken arkamızdan biri gelip bizim Gandalf'ımızın gerçek Gandalf'la tanışmak isteyip istemediğini sordu. Birisinin şaka yaptığını sandım ama konuşmak için arkamı döndüğümde arkadaşını işaret ettiğini gördüm.

"Fark etmem ilk başta biraz zaman aldı ama onun aslında Ian McKellen olduğunu anladım" diyen Spencer, aktörün çok kibar ve nazik biri olduğunu söyledi:

İnsanların, yapmaktan gerçekten zevk aldığı bir filmin karakterleri gibi giyinmesini görmekten kesinlikle heyecan duyuyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Coyles'un arkadaşı Scarlet Learmonth'un geçen hafta paylaştığı video TikTok'ta 3,5 milyon kez görüntülendi. McKellen, Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit üçlemelerinde Gandalf’a hayat vermişti.

Yüzüklerin Efendisi evreni, Amazon dizisi Güç Yüzükleri'yle devam ediyor. Yapım şirketi Warner Bros, J.R.R. Tolkien'in kitaplarına dayanan birden fazla film için çalışmalara başlandığını şubatta duyurmuştu. 

 

Independent Türkçe, NME, Lancashire Telegraph, Daily Mail

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU