Bahçeli: LGBT ittifakına milli ahlakımızla, milli varlığımızla direnip oyunu bozacağız

MHP lideri Bahçeli "Kılıçdaroğlu’nun LGBT sempatisi yeni değil. İYİ Parti’nin içinde bile LGBT destekçileri var ve biliniyor" diye konuştu

Fotoğraf: AA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu zalimlerin Truva atıdır. Bu zillete tahammül etmek, göz yummak, ön açmak Türkiye için tarihi haklarından vazgeçmek demektir. LGBT ittifakına milli ahlakımızla, milli varlığımızla direnip inşallah rezil oyunu bozacağız" diye konuştu.

TürkGün gazetesinin sorularını yanıtlayan Bahçeli muhalefeti hedef aldı.

"CHP’nin PKK’yla ve HDP’yle birlikteliği tescillendi"

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bahçeli şunları kaydetti:

Ne hazindir ki, aramızdayken MHP’de arayıp da bulamadıklarını, şimdilerde HDP ve PKK’nın kapısında bulduklarını zannedenler vahim bir yanlışın, iflah olmaz bir yozlaşmanın pençesindedir. Bu siyaset arazlı, ayıplı ve değersiz bir siyasettir.  

İYİ Parti’nin HDP’yle, bölücü terör örgütüyle emel ve hedef birlikteliğine ahlak ve vicdan sahibi hangi insanımız anlayış gösterir?  Ülkücü kimliğini yere düşürüp üzerinde tepinenlere ne demeli?  MHP’yi PKK’ya değişenleri nasıl izah ve ifade etmeli?  Bu kadar devşirilmiş bir siyasetin ülkemize sağlayacağı en küçük bir şeyden bahsetmek akıl karı mı? Ya CHP’yi nasıl tarif edelim? Aziz Atatürk’ün partisini bölücü teröre rehin bırakanları nasıl tanımlayalım?  CHP’yi Kandil’in mağara deliklerine İP’le bağladılar.  Bağlayanlar Türk ve Türkiye düşmanları, buna boyun eğenler CHP’nin bugünkü çürümüş yönetimi. PKK’lı Sabri Ok, “PKK’nın altılı masaya verdiği desteğin normal olduğunu” ileri sürüyor. Çünkü masanın altındaki gizli ortaklardan birisi de PKK’dır. Hıyanet sabitleşmiş ve somutlaşmıştır. 

PKK’lı terörist Murat Karayılan, “14 Mayıs’ta sadece Cumhurbaşkanı değil, sistem de değişecek” diyor. Kuşkusuz halt ediyor. Saklandığı inden bakınca Türkiye’yi kendi gibi görüyor. Bir başka terörist Duran Kalkan, CHP’ye, İYİ Parti’ye her türlü desteği vereceğiz diyor. Yine bir diğer PKK’lı terörist Bese Hozat aynen şunu söylüyor: “Biz HDP’nin Millet İttifakı’nı destekleme tutumun değerli, önemli ve anlamlı buluyoruz. Seçim süreciyle birlikte güçlü bir mücadele yürütülürse bu faşist iktidar 14 Mayıs’ta yıkılacaktır.” Terörist Sırrı Sakık durur mu, o da bu aralar nefretini kusuyor. Geçen günlerde şöyle konuşmuş: “Biz üç-beş bakanlık pazarlığı peşinde değiliz. Biz bu sistemi değiştireceğiz. Bizim küçük hesaplarımız yok, 100 yıllık Cumhuriyet’i değiştireceğiz.” PKK’lıların bu çıkışlarına karşılık ne CHP’den ne de İYİ Parti’den hiçbir itiraz gelmedi. Rahatsız olmadılar. Bilakis bıyık altından güldüler. CHP’nin PKK’yla ve HDP’yle birlikteliği tescillendi.

İYİ Parti’nin ve diğer zillet partilerinin PKK’yla ve HDP’yle eylem ve hedef ortaklığı alenileşti, pekişti. 

"Kılıçdaroğlu’nu destekleyenler LGBT’ye özgürlük çağrısı yapmadı mı?"

Kılıçdaroğlu için "zalimlerin Truva atı" ifadesini kullanan Bahçeli, "Bu zillete tahammül etmek, göz yummak, ön açmak Türkiye için tarihi haklarından vazgeçmek demektir. LGBT ittifakına milli ahlakımızla, milli varlığımızla direnip inşallah rezil oyunu bozacağız. Kılıçdaroğlu’nun LGBT sempatisi yeni değil. İYİ Parti’nin içinde bile LGBT destekçileri var ve biliniyor. Kılıçdaroğlu’nu destekleyenler LGBT’ye özgürlük çağrısı yapmadı mı? Yeşil Sol Parti seçim beyannamesine bunu almadı mı? Aldı. Her şey ortada. Saklayacak, gizleyecek ve üzerini örtecek bir şey kalmadı" diye konuştu.

 

 

Independent Türkçe, Türkgün

DAHA FAZLA HABER OKU