Kılıçdaroğlu ile Trabzonlu gençler arasında marteniçka sohbeti: Dileğiniz hepimiz için

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon’da gençlerle buluştu. Trabzonlu bir genç marteniçka bilekliğiyle “Takarkenki dileğiniz hepimiz için” diye seslendi.

Fotoğraf: ANKA

Dünkü Millet İttifakı buluşması sonrası Trabzon’da bir iftar programına katılan Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla birlikte iftar sonrası gençlerle bir araya geldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)



Gençliğe ihtiyaç olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

“Stres artıyor. Sorunlar artıyor. O sorunları aşmak için özel bir çaba harcamak gerekiyor. Bunun için başvurulması gereken, o konuda yetkin, liyakatli kişilere ihtiyaç oluyor. Dolayısıyla size olan ihtiyaç artıyor."


Sohbete katılan bir genç, Kılıçdaroğlu’nun taktığı marteniçka bilekliğini kastederek, “Bilekliğinizi ne zaman çıkaracaksınız” diye sordu. Kılıçdaroğlu, “Leyleği görmedim henüz. ‘Leylek görünce çıkar’ dediler. Havalimanına giderken Ankara’da bir caminin kubbesine leylek yuva yapmış. Onu her sene görüyorum ve çıkarıyorum. Fakat bugün geldiğimizde yine baktım, leylek yok. O herhalde 15-20 güne kadar falan gelir. Ben de o zaman çıkaracağım” diye yanıt verdi.

Trabzonlular, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’na, 61 numaralı Trabzonspor forması hediye etti. Kılıçdaroğlu, Trabzonlu yurttaşlarla fotoğraf çektirdi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU