Chris Rock, Jada Pinkett Smith'e "kafayı takmış durumda"

Kısa süre önce Rock, Netflix'teki stand-up gösterisinde Pinkett Smith'i hedef aldı

(Kirill Bichutsky/Netflix)

Jada Pinkett Smith'e yakın bir kaynak, Chris Rock'ın oyuncu ve podcast sunucusuna "kafayı takmış durumda" olduğunu iddia etti.

Herkesçe bilinen kötü olayda Rock, 2022 Oscar töreninde bir ödülü sunarken Pinkett Smith'in tıraşlı kafasıyla ilgili bir espri yapmıştı. (Matrix Reloaded yıldızı, saçkırandan mustarip olduğunu kamuoyuyla paylaşmıştı.)

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Esprinin ardından Pinkett Smith'in eşi, En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanan Will Smith sahneye çıkıp Rock'a tokat atmıştı.

Netflix'te yayımlanan son stand-up gösterisi Selective Outrage'da bu olaya değinen komedyen, kavgayı Pinkett Smith'in 2016'da "başlattığını" iddia etti.

People'a konuşan ve Pinkett Smith'e "yakın" olduğu söylenen bir kaynak, "Jada'nın bu olayda kendisine sataşılmasından başka bir rolü yok. Chris ona kafayı takmış durumda ve bu neredeyse 30 yıldır devam ediyor" dedi.

Netflix gösterisini çekmek için seçtiği yere bakın. Jada'nın memleketi [Baltimore]. Takıntılı.

Jada, 2016'daki Akademi Ödülleri'nde neden bu kadar az siyah üye olduğunu sorgulayarak bir hareket başlatılmasına katkı sundu ve Chris bunu bu noktaya mı taşıdı?

Rock stand-up gösterisinde, Pinkett Smith'in 2016'da Will Smith'in Doğruyu Söyle'yle (Concussion) aday gösterilmemesi nedeniyle kendisine Oscar'ı "bırakmasını" söylediğini iddia ediyor.
 

Jada Pinkett Smith
Jada Pinkett Smith, "Red Table Talk" podcast'inde (Facebook)


Pinkett Smith, adaylar arasında ırk çeşitliliğinin olmaması nedeniyle o yıl töreni boykot eden pek çok Hollywood yıldızından biriydi.

People'da yer alan haberde kaynağın, "[Pinkett Smith] Chris'ten hiçbir zaman Oscar'ı sunmamasını istemedi. O zamanki bir Facebook paylaşımında Chris'in harika bir Oscar sunucusu olacağını ve bu iş için mükemmel olduğunu açıkça söyledi" dediği aktarıldı.

The Independent, yorum için Pinkett Smith ve Rock'ın temsilcileriyle temasa geçse de henüz yanıt alamadı.

Bu yılki Oscar törenini Jimmy Kimmel sunacak. Gece geç saatlerde yayımlanan talk şov programının sunucusu bu hafta verdiği bir röportajda "başka bir tokat" olması halinde nasıl tepki vereceğini anlattı.

Oscar töreni, 12 Mart Pazar günü gerçekleşecek.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU