Kral III. Charles'ın intikamı: "Harry ve Meghan'a Frogmore Cottage'den tahliye emri verdi"

Britanya Kraliyet ailesinin şefi, bu hamleyle hem küçük oğlunu hem de kardeşini hedef aldı

Kraliçe II. Elizabeth, Windsor'daki köşkü 2018'de evlenen çifte düğün hediyesi olarak vermişti (Reuters)

Prens Harry'nin Ocak'ta yayımladığı "Spare" (Yedek) adlı kitabın yankıları sürüyor. 

The Sun ve Page Six'in haberlerine göre Kral III. Charles, Frogmore Cottage adlı köşkten Prens Harry ve Meghan Markle'ı çıkarıyor. Buraya cinsel saldırı skandalıyla itibarı sarsılan Prens Andrew yerleştiriliyor. 

Page Six'e konuşan bir kaynak, tahliye sürecinin Prens Harry'nin otobiyografisinin yayımlanmasının hemen ardından başlatıldığını söyledi. 

The Sun'ın kaynağıysa "Bu tahliye kesinlikle Harry ve Meghan'ın Birleşik Krallık'ta geçireceği zamanların sona ermesi anlamına geliyor" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Birleşik Krallık hanedanının ikiliye başka bir mekan sunmadığı da haberlerde vurgulandı. Harry ve Meghan çiftinin buradaki eşyalarını ABD'ye nakletmek için girişimlere başladığı da öne sürüldü. 

Ancak Prens Andrew'un da bu hamleyi pek iyi karşılaması beklenmiyor. Zira önerilen yer, mevcut ikametgahından çok daha ufak. Örneğin şu anda kaldığı Royal Lodge'un 30, teklif edilen köşkünse 5 yatak odası var. 

Jeffrey Epstein'in seks ticaretinde adı geçen Prens Andrew'un ağabeyinin kararına karşı ayak sürüdüğü de iddia edildi. The Sun'ın kaynağı şu ifadeleri kullandı:

Geçen hafta Andrew'e Frogmore Cottage'e taşınma fikri sunulduğundan beri direniyor. Ancak bu durum, Harry ve Meghan'ın da bu tahliyeyi durduramayacak kadar güçsüz olduğunu gösteriyor.

Spare yayımlandığından beri Prens Harry'nin babasıyla konuşmadığını öne süren kaynaklar, tahliye kararının ikilinin kurduğu tek iletişim biçimi olduğunu ortaya attı. 

Diğer yandan Kral III. Charles'ın 6 Mayıs'taki taç giyme törenine Harry ve Meghan çiftinin katılıp katılmayacağı henüz net değil. Kaynaklar Kral'ın küçük oğlunu defterden sildiğini söylüyor.

 

Independent Türkçe, The Sun, New York Post

DAHA FAZLA HABER OKU