Ernie Hudson: Hayalet Avcıları'ndan dolayı psikolojik acı çektim

Winston Zeddemore'u canlandıran aktör, "Büyük bir titizlikle kenara itildim" dedi

(Columbia Pictures)

Hayalet Avcıları (Ghostbusters) serisinde Winston Zeddemore'u oynayan aktör Ernie Hudson, ilk filmdeki olumsuz deneyimlerinden bahsetti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Howard Stern Wrap Up Show'a verdiği röportajda Hudson, yönetmen Ivan Reitman'ın "gerçekten ama gerçekten harika bir adam olmasına ve ona karşı çok fazla sevgi ve takdir beslemesine" rağmen, Columbia Pictures stüdyosuyla ilgili güzel anıları olmadığını söyledi.

Hudson, 1984 tarihli ilk filmin oyuncu kadrosu hakkında "Ben dışarıdan getirilen adamdım, dolayısıyla bunlar yaşanırken kendi yerimi bulmak... hepsi kucaklayıcı ve kapsayıcıydı" dedi.

Stüdyoysa öyle değildi ve olmamaya devam etti. Bu, işi çok ama çok zorlaştırdı çünkü ben de bunun bir parçasıydım ama sonra büyük bir titizlikle kenara itildim.

Hudson şöyle devam etti:

Afişler çıktığında afişte ben yoktum. Bu durum çok uzun sürdü. Filmin 30. yıldönümü gösterimine gittim ve tüm afişlerde üç adam vardı. Artık hayranların durumu farklı gördüğünü biliyorum ve hayranlara çok müteşekkirim çünkü onlar kendilerini temelde Winston'la özdeşleştirdi; özellikle gençler, azınlık çocukları demek istemiyorum ama çok sayıda çocuk.

Aktör, Hayalet Avcıları'nı "psikolojik açıdan" şimdiye kadar rol aldığı "en zor film" olarak niteledi.

Hudson "Orijinal senaryoda, Winston karakteri filmin en başından itibaren vardı" dedi.

Filmi çekmeye hazır olduğumuzda, Winston filmin yarısında ortaya çıkıyordu. İşte bunların hepsi.. Kesinlikle kasıtlı gibi geldi. Ve hâlâ bunu kişisel algılamamaya çalışıyorum.

Kötü bir şey olursa, bu ülkede Afrikalı-Amerikalıysanız, başınıza kötü bir şey gelirse, bunun için her zaman suçu siyah oluşunuza atabilirsiniz. O konuya girmek istemezsiniz. Bu yapmak istediğim son şey…

Kimse hakkında söyleyecek kötü bir şeyim yok ama zordu. Bunu aşmam, filmin tadını çıkarıp filmi kucaklamam 10 yılımı aldı. Hayalet Avcıları'yla barışmak gerçekten zordu.

The Independent yorum için Columbia Pictures'la temasa geçti fakat henüz yanıt alamadı.

Hudson, 2021 yapımı Hayalet Avcıları: Öteki Dünya (Ghostbusters: Afterlife) dahil birçok Hayalet Avcıları filminde rolünü yeniden canlandırmaya devam etti.

Bu filmde diğer orijinal Hayalet Avcıları oyuncuları Bill Murray, Dan Aykroyd, Annie Potts ve Sigourney Weaver da rol aldı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU